Kapittel 61: Reddet

217 18 7
                                    

Michelle og Prins Zen ble ført ut på slottsplassen hvor to sorte biler og en sort varebil var parkert. Rundt stod skyggekrigere og holdt vakt og holdt vakter på avstand som prøvde å komme seg inn på slottet. Rundt dem var det full kaos og magi kom fra overalt. Det var full krig. Michelle trodde ikke noen merket at de kom ut av slottet, men heldigvis like før de ble tvunget inn i bilen var det en stor stein som landet foran bildøra. Steel snudde seg mot der steinen hadde kommet fra og sa rasende《Du!!》 Der hvor steinen hadde kommet fra stod Alex kledd i militær klær. Alex la armene i kors og studerte Steel med øynene《Jeg er litt skuffet Luke.》sa han som om han snakket til en venn på en normal dag《Du tar barn som gisler for å slippe å kjempe. Det er ganske feigt.》 Steel ble helt rød i ansiktet. Michelle hadde aldri sett Steel bruke magi før. Men det grønne båndet på armen hans hadde fortalt at han var en jordmagiker. Han gikk raskt mot Alex og begynte å sykte steiner på ham. Men Alex bare dukket unna lett og gikk lenger og lenger unna Michelle. Hun skjønte hva han gjorde. Han prøvde å få Steel vekk fra dem så de kunne komme seg vekk. Hun så seg rundt. Sammen med henne og prins Zen som stod ved siden av henne var det fire skyggekrigere. 《Her.》sa prins Zen lavt og la noe kaldt og hardt i hånden til Michelle. Michelle lukket hånden rundt gjenstanden og kjente at det var en nøkkel.《Hvordan fikk du tak i den?》spurte Michelle lavt.《Like før du dukket opp for å redde meg.》svarte han. Michelle husket det. Steel var på vei mot prins Zen og var ganske nærme han da Steel skulle til å kutte strupen på prins Zen men ble stoppet av Michelle.《Pent gjort.》sa hun. Prins Zen smilte. Michelle tok nøkkelen og satte den i nøkkelhullet på lenkene og vridde den rundt. Lenkene falt av og Michelle tok tak i armen til prins Zen og skyggeteleporterte dem vekk. De var borte før noen av skyggekrigerne hadde skjønt hva som hadde skjedd.

De dukket opp på balkongen og Michelle fakt ned på knærne.《Går det bra?》spurte prins Zen og la en hånd på skulderen hennes. Michelle nikket og reiste seg opp.《Jeg har aldri teleportert to personer samtidig før.》sa hun og rettet seg opp. Hun pustet ut. Hun hadde brukt mye energi på teleporteringen og hadde ikke mye igjen. De snek seg bort til veggen og satte seg på huk under et av vinduene. De kikket forsiktig inn og så 6 skyggekrigere stå ved vær dør. Så det var 18 skyggekrigere i ballrommet. Michelle tok ikke sjansen på å kjempe mot dem. Det var for mange folk der som kunne bli skadet. Og hun skjønte at hun måtte få prins Zen i sikkerhet. Ble han tatt igjen så ville det bli vanskelig. De satt der en stund og hørte på lyden av roping og slåssing på den andre siden av slottet. Det var da Michelle kom på det. Noe hun hadde lest. En formel som faren hennes hadde laget. En formel som vil stoppe det den som bruker formelen ønsker.《Trekk litt unna.》sa Michelle lavt《Si i fra hvis noen kommer.》Prins Zen nikket og trakk seg et parr meter tilbake og så seg rundt, men fulgte med på hva Michelle gjorde. Michelle pustet ut og holdt ut en hånd. Svart røyk samlet seg der og dannet en liten svart kniv. Hun holdt kniven i den høyre hånden og holdt fram den venstre. Hun tok kniven og kuttet seg i den venstre håndflaten. Blod rant ut fra kuttet og samlet seg i håndflaten. Kniven ble til svart røyk og forsvant. Hun dyppet den høyre pekefingeren i blodet og tegnet et mønster med blodet på bakken foran seg.

Da hun var ferdig la hun den høyre hånden midt på mønsteret og begynte å mumle på det urgamle språket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da hun var ferdig la hun den høyre hånden midt på mønsteret og begynte å mumle på det urgamle språket. Da hun var ferdig begynte mønsteret å gløde lilla.《Noen kommer.》sa prins Zen og pekte mot døren inn til ballrommet. Ut kom tre skyggekrigere med sverd i hendene. Michelle bannet lavt. Hun kunne ikke miste konsentrasjonen. Prins Zen gjorde seg klar til å reagere kjapt mens krigerne kom raskt mot dem.《Er du ferdig snart?》 Spurte prins Zen, men våget ikke å se bort fra krigerne som nærmet seg raskt.《Ikke enda.》 Sa Michelle. Krigerne kom enda nærmere. Prins Zen tok et skritt bakover og spurte《Nå da?》 Michelle nikket og sa《Nå.》 Hun løftet begge hendene og slo dem ned på mønstret. En lilla glødende sirkel kom opp fra mønsteret og ble til en lilla trykkbølge som blåste i håret på Michelle og prins Zen når den gikk igjennom dem. Men den slo skyggekrigerne ned og de ble liggende.《Du klarte det.》sa prins Zen og så på Michelle. Michelle prøvde å reise seg, men beina sviktet under henne og hun gikk i bakken og alt ble svart.

Bok 1 og 2: Den Siste Kaos MagikerenWhere stories live. Discover now