Kapittel 16: Gjennsitting

306 25 2
                                    

Etter å ha lagt sakene sine på oppholdsrommet stod Michelle i klasserommet til ildhistorie. Klokka var to på fem og Zuko, Michel, Celina og Astrid var der sammen med to andre elever som satt i det ene hjørne og prata. Hun gikk bort til Celina, Astrid, Zuko og Michel. 《Du kom.》sa Michel og smilte. 《Hadde jeg ikke det måtte jeg sikkert sitte igjen i en måned.》 sa Michelle og flirte. 《Sett dere ned.》sa en stemme bak dem. Professor Flint kom inn og masjerte bort til katetret. Det var en og en plasser så alle måtte sitte alene. De satte seg og så på professor flint som så ut som om han hadde blitt gjort narr av. 《Dere skal være her i tre hele timer.》sa han.《Jeg vil gå nå til middag mens dere vil bli låst inn her. Det vil være umulig å komme seg ut. Døra blir låst med magi som bare jeg kan fjerne. Så ha det gøy.》så gikk han ut. De hørte et klikk i døra og det ble helt stille. 《Ååå! Vi kommer til å sulte ihjel! 》sa Zuko og lente seg bakover i stolen. 《Hva skal vi liksom gjøre i tre timer?》spurte Astrid og satte seg på pulten til Celina. Michel sukket. 《Hvem vet.》sa han. Zuko så på døra som ledet inn på kontoret til professor Flint. Michelle la merke til det. 《Er du gæren!》sa hun og så på Zuko. Han flirte.《Å kom igjen da. Ikke si du at du ikke er nysgjerrig på hva som er der inne.》Michelle sukket.《Hvis vi havner i trøbel på grunn av dette dreper jeg deg.》 sa Michelle og reiste seg. Hun Michel, Zuko, Celina og Astrid gikk mot døra. 《Så hvordan kommer vi oss inn?》spurte Michel og så på Zuko. Michelle la hånda på dørhåndtaket og lo 《Vi kan åpne døra.》sa Michelle og åpnet døra og gikk inn. Astrid måpte.《Er den ikke låst?》sa hun og gikk inn etter Michelle.

Inne på kontoret ble de skuffet. 《Her var det jo ingenting.》sa Zuko《Det er jo bare et vanlig kontor.》kontoret var rødt med noen bokhyller og et skrivebord. Med en stol bak og to foran. Astrid, Zuko, Celina og Michel gikk rundt i rommet og kikket. 《Vel, ikke noe interessant her.》 Sa Zuko og gikk ut. Astrid og Celina fulgte etter. Michel snudde seg mot Michelle 《Lukk døra når du er ferdig her.》sa han og gikk. Michelle så ned på skrivebordet. Det var noen ark der, et par bøker, noen blyanter og et bilde. Michelle så nærmere på bilde. 《Hva...!》sa hun og plukket opp bildet. På bildet stod professor Flint bare han var yngren og han smilte fsktisk. Han stod utenfor en liten brun hytte i en skog og ved siden av han stod Alex i militær klær. Og ved siden av Alex stod Leonardo De Angelo med en ca to år gannel jente i armene. Det var henne selv.《Pappa.....》mumlet hun. Hun la fra seg bilde og gikk ut. Hun lukket døra og gikk bort til de andre. 《Hvar det noe spesielt der inne?》spurte Zuko da hun kom bort til henne. 《Nei.》løy hun. Michelle hatet å lyve, men hun hadde ikke lyst til å fortelle dem om bilde. 《Hva skal vi gjøre nå da?》spurte Celina. Michel sukket.《Vel, noen gode idéer? 》spurte han. 《Vi kan bryte oss ut.》sa Zuko spent. Michel veivet med armene.《Ja! Og få gjennsitting resten av året for det!》sa han. Alle lo. Michelle så at de to andre elevene gjorde det samme som tidligere. Jordmagikern sov fortsatt og ildmagikern satt med flere svarte kritt foran seg. Michelle sukket og snudde seg mot de andre og de pratet.

De to neste timene gikk forbi med prat, klaging, latter og mere klaging. 《Hvor lenge er der igjen?》spurte Astrid og lagde en liten tornado i håndflaten sin. 《20 minutter.》sa Michel som holdt på å se hvor mange blyanter det er plass til i øret på ildmagikern som sov sammen med den andre jordmagikern som het Felix. 《Jeg sulter snart i hjel.》sa Zuko og lente seg bakover i stolen. 《Kan ikke du slutte å klage.》sa Michelle og så på Zuko. 《Det begynner å bli irriterende.》Zuko sukket. 《Slapp av Zuko.》sa Celina.《Det er jo bare 20 minutter igjen.》Zuko satte seg opp. 《Ja 20 laaaaange minutter.》sa han. 《Vi får bare holde ut.》sa Michelle og sukket. Hun drev å tenkte på bilde inne på professor Flint sitt kontor. Hun så opp i taket. Hun kan ikke huske professor Flint fra da hun var liten. Ingen har fortalt henne noe om hva som skjedde da hun var liten. Hun husket bare ting fra da hun og faren hennes var i opprørsleiren.

Michel og Felix hadde klart 7 blyanter i øred på ildmagikern som sov før han våkneg og blyantene falt ut. Michelle, Zuko, Celina og Astrid satt og lo seg i hjel mens de så Michel og Felix bli jaget av ildmagikern, som het Kristof, rundt i klasserommet. Michelle reiste seg og så på døra. Hun følte at noen var utenfor. De hørte et klikk i døra og den ble åpnet. Alle stoppet og ble stille. Inn døra kom professor Flint. 《Gjennsittingen er over.》sa han surt.《Kom dere ut og gå rett til oppholdsromene deres.》 Ingen nølte. Alle reiste seg og skyndte seg ut. Michelle, Michel, Celina, Zuko og Astrid gikk sammen ned gangen, rundet et hjørne og stoppet. Zuko lente seg til veggen og sa 《Jeg skal aldri få gjennsitting av professor Flint igjen.》Celina nikket.《Ikke jeg heller.》 Sa hun. Astrid vinket. 《Vel snakkes.》Michelle vinket tilbake 《Hade!》Michel sukket《Det er kanskje på tide at jeg kommer meg av gårde og. Snakkes! 》sa han og gikk. Zuko svarte 《Snakkes!》Celina så på zuko. 《Hei Zuko vil du ta følge noe av veien?》spurte hun. 《Ja sikkert.》sa han. 《Hade!》sa de i kor til Michelle. Hun vinket. 《Hade.》sa hun og gikk mot kaostårnet.

Da hun hadde slengt fra seg jakka i en av stolene gikk hun bort til oppslagstavla ved siden av døra og så om noe nytt var hengt opp. Fra før hang det der en timeplan, en liste over lekser som og gjøres og noen bilder. Bildene var spredt rundt på tavla. På et bilde stod alle på dragelaget med dragene sine foran dragestallen. På et annet stod alle på barnehjemmet foran barnehjemmet. Det tredje bilde var tatt for ikke så lenge siden. På bildet stod Michelle sammen med Michel, Celina, Zuko og Astrid i borggården ig lo. Det var flere bilder av henne selv og dem, henne og Alex og noen av henne og Safira. Det siste bildet var det som hang i midet på tavla. Det var et bilde fra da hun var liten sammen med Leonardo De Angelo. Hun og faren hennes stod på en strand med klart blått hav bak seg. Det var et av de få bildene som ble tatt da hun og faren hennes reiste rundt i landet og gjemte seg for Tyfos. Eller lettere sagt at Leonardo gjemte Michelle for Tyfos. Michelle så bort fra bildet og bort på et nytt rødt ark som hang der. Hun leste det raskt igjennom.

Finale i dragespill er lørdag den 14.april. Det blir Dragons dragelag mot det nasjonale magi akadamiet.
Kampen starter klokken 11 på Dragons dragearena.
Vinnerlaget vil motta første premien fra statsminister Jensen personlig.

Michelle sukket og gikk og satte seg foran peisen i en lenestol. Det var to månder til finalen. Michelle og resten på dragelaget hadde trent som gerne for å komme til finalen, og de hadde klart det til slutt. Michelle så bort på klokka. Den var halv 9. Hun var trøtt etter tre timer gjennsitting, så hun gikk opp til sovesalen for å legge seg. Michelle syntes at hun bare hadde sovet i noen minutter da hun våknet neste morgen. Sola hadde allerede stått opp og det var lørdag så det var fri. Michelle reiste seg og tok på seg svarte jeans og en svart t-skjorte med en hettejakke over. Hun gikk ned tik oppholdsrommet og ut på verandaen. Hun så ned på borggården hvor elever, som hadde oppholdsrom på den andre siden av boren, var på vei mot spisesalen for å få frokost. Michelle hatet måltidene. Selv om det var fantastisk mat hatet hun det. Hun følte seg så ensom når hun satt alene ved bordet sitt. Men siden det var lørdag betydde det at hun kunne gå til den lille landsbyen litt unna borgen. Michelle, Celina og Astrid hadde planlagt dette lenge. Dagen da de tre skulle ha en skikkelig vennedag hadde kommet.

Bok 1 og 2: Den Siste Kaos MagikerenWhere stories live. Discover now