ΕΥΑ

14.8K 216 8
                                    

Πριν ενα μηνα η μαμα μου παντρεύτηκε τον Νικο και εγινε ο πατριος μου ηρθαν να συγκατηκοισουν μαζι μας στην μονοκατοικια μας.Λεω ηρθαν γιατι ο Νικος ηρθε μαζι με τον γιο του τον Ορέστη που ειναι ενα χρόνο μεγαλύτερος απο εμενα και πολυ κουκλος ,βασικα παιδαρος.

Λοιπον να σας περιγραψω τον εαυτό μου ειμαι ψηλη καστανοξανθη με μελι ματια σαρκωδη χείλη και ωραιο χαμόγελο. Για καλη μου τυχη δεν εχω καθόλου ακμη η επιδερμιδα εχει χρωμα λιωμενης σοκολατας . Εχω κοιλιακους γυμνασμενες γαμπες στητο και πλουσιο μπουστο και πεταχτο κωλο .

Ειμαι μονη στο δωματιο μου βλεπω απο το παραθυρο του δωματιου τον Ορεστη να ειναι διπλα στον κηπο κοντα στην πισινα και να φτιαχνει την μηχανη του αχχ ειναι τοσο θεος .Τιναζομαι γρηγορα απο το κρεβατι και παω να βαλω μαγιο. Εδω και δυο εβδομάδες τον φλερταρω αλλα αυτος τιποτα,ισως δεν του αρεσω εμφανισιακα ή σαν χαρακτήρας, μπορει ομως να φταιει και το οτι ειμαι μικροτερη.

Εβαλα ενα απλο μαυρο μπικινι και κατεβηκα στην πισινα που ηταν ακριβώς διπλα απο τον Ορέστη που εψτιαχνε την μηχανη του.

Καθομαι σε μια ξαπλωστρα κατω απο την ομπρελα φοραω τα γυαλια ηλιου μου και τον χαιρεταω

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Καθομαι σε μια ξαπλωστρα κατω απο την ομπρελα φοραω τα γυαλια ηλιου μου και τον χαιρεταω. Αυτος γυρναει αδιάφορα προς εμενα και τοτε....


Λοιπον το ξερω οτι το βιβλιο λεγεται ο πατριος μου και ακομα εκτος απο τα τυπικα δεν σας εχω πει τιποτα αλλα θα τον δειτε στην συνεχεια της ιστοριας. Πως λετε να αντιδρασει ο Ορεστης οταν την δει :))
Φιλακιααααα

Ο Πατριος μου Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα