Vast gemaakt / groot monster

6 1 0
                                    

Ik stond voor de deur en deed hem open. Er stonden... Er stond. MONSTERS! overal monster. Hier en daar monster ik stootte mijn teen tegen de deur en schreeuwde het uit. Uit mijn pantoffel kwam langzaam aan bloed. Toen ik dat zag schreeuwde ik nog harder. Ik probeerde naar mijn huis te rennen maar het lukte niet. Ik was halverwege maar toen. Ik verstapte me op de stoepdrempel. Het was mijn andere voet. Ik had hem deze keer waarschijnlijk wel gebroken!! Ik rende en rende maar de monsters kwamen steeds dichterbij. Toen ze me hadden werd ik bewusteloos. Mijn hoofd kwam op de grond en dat was wel hard.

-----------------------------------
6 uur avonds
-----------------------------------
Ik werd wakker vastgebonden op een stoel ik keek om me heen ik zag van alles. Eigenlijk alles wat een dokter heeft. Maar op de een of andere manier waren mijn benen helemaal geheeld. Was ik dan zo lang aan het slapen.
Ik denk het. Of de monsters hebben er iets mee gedaan. Nee dat sowieso niet. Ik probeerde me te bewegen maar ik kon niet. Alles van mijn lichaam was vastgebonden aan de bank. Ik probeerde en probeerde me eraf te rukken maar het lukte niet.
Ik keek om me heen en zag dat dit het huis was aan de buren dus ik begon te schreeuwen. HELP IEMAND HELP ALSJEBLIEFT HELP!!
Niemand kon me horen totdat ik de deur hoorde opengaan. Er stond iets in de deuropening. Het leek op een monster maar dan groter gevaarlijker en er zat overal bloed op zijn mond.
Ik probeerde me eraf te rukken maar het lukte niet. Hij liep steeds dichterbij. Waardoor ik steeds harder ging schreeuwen en schudden. HELP ALSJEBLIEFT IEMAND!! Ik Scheurde mijn handen bij eraf. Ik moest wel maar het deed teveel pijn. Toen hij recht voor Me stond pakte hij iets iets heel raars.

Horror houseWhere stories live. Discover now