second book!

1.4K 77 50
                                    

Hey, merhabalar. Nasılsınız? İyi olduğunuzu umarak yazıma başlıyorun.

Kitabın finalini yaparken ikinci kitap yayınlarsam nasıl devam edeceğimi düşünüyordum. Yine fantastik bir şekilde devam edecektim ve ilk kitaptakinden daha fazla fantastiklik içerecekti.

Ama kitabı çıkarmayı düşünmüyorum. Hemen kızmayın :( Sebebi şu; final bölümünde oldukça fazla "Anlamadım" yorumu almam üzerine düşündüm. Demek ki ben, fantastik yazamıyorum ki bu dal, en fazla yazmayı sevdiğim, yazmak istediğimdi. Gayet açık bir şekilde yazdığımı düşünmeme rağmen anlamadığınıza göre bu, benim yazamadığım anlamına gelir.

Ben zaten buraya herhangi bir yazarlık hayali ile gelmemiştim. Aklımda kurgular o kadar fazlaydı ki, onu gelişigüzel yazıp, birileriyle paylaşmak istediğim için buradaydım. Bir yere kadar bunu bu kitapta başardım ama dediğim gibi demek ki yazamıyorum, anlaşılır bir dil kullanmıyorum.

Bu nedenle The End Of The Dream macerası sizin içinde benim içinde son buldu, sanırım. Sanırım diyorum çünkü bu kitap benim için çok değerli. Kendi içimde hemen bitiremeyeceğim galiba.

Sizleri seviyorum, destekleriniz için ne kadar teşekkür etsem az. Sizlerden ayrı kalmak istemiyorum, o sıcak ortamı kaybetmek istemiyorum. Yeni kitabım Trap Ride'ı okursanız, görüşlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum.

Kendinize iyi bakın.

Büş.

the end of the dream || malikWhere stories live. Discover now