episode || 19

2.8K 294 142
                                    

Selena: Yazan onca şeyde görsel ikize mi dikkat ettin?

Zayn: Kusura bakma, neye dikkat etmeliydim? Bize ne olduğumuzu söyledi.

Selena: Öleceğimizi söyledi, Zayn. Öleceğimizi.

Zayn: Elbet bir gün öleceğiz.

Selena: Ölümden korkmuyor musun?

Zayn: Elbette korkuyorum. Ama bu bir şeyi değiştirmez.

Selena: Bu konuda senden ders almalıyım.

Zayn: Görsel ikiz ne demek? Sanırım önceliğimiz bu olmalı.

Selena: Kütüphane bu konuda yardımcı olacaktır.

Zayn: Kitaplarla uğraşamam. İnternet daha iyi bir fikir.

Selena: Yerel kütüphanelerde daha ayrıntılı anlatılmış kitaplar bulunuyor. Kütüphaneye gideceğim.

Zayn: Sanıyorum haftalar sonra dışarı çıkacaksın.

Selena: Evet. Aynanın karşısına geçtiğimde gördüğüm kızdan artık korkar oldum. Göz altlarım mor ve yer yer kırmızılıklar var. Sivilcelerimi sayamıyorum bile. Saçlarım elektrik çarpmış gibi. Yatmaktan kilo aldım. Gün doğarken perdelerimi çekiyor, karanlıkta oturuyorum. Bu ben değilim.

Zayn: Attığın videoda sivilce göremedim. Küçük kahverengi gözlerin karanlıkta bile parıltısını yitirmemişti. Saçların topuzdu ve çok şirindi. Bundan önceki halini çok bilmiyorum, evet, belki ama güzel olduğunu söyleyebilirim. *:)*

Selena: Bir kızı nasıl gülümsetebileceğini iyi biliyorsun. *kırmızı yanaklı emoji*

Zayn: Her kızı değil.

Selena: Bana asıldığını düşünüyorum. *;)*

Zayn: Evet, bunu yapıyorum. Sende cevap veriyorsun. *;)*

Selena: Hiç sevgilin oldu mu, Zayn?

Zayn: Hayır.

Selena: Ciddi misin? *şaşırmış emoji*

Zayn: Evet. Normal bir kız arkadaşım bile olmadı.

Selena: Sadece, yakışıklısın, güzel iltifatlar edebiliyorsun ve ben etrafının kızlarla çevrili olduğunu düşünmüştüm.

Zayn: Genelde kızlar benden kaçar. *:)*

Selena: Dakikalar geçtikçe şaşırma ibrem yükseliyor.

Zayn: Okuldaki kızlar çok... değişik? Hoşlanmıyorum. Onlara karşı nazik olmuyorum ve aralarında soyutlanıyorum. Ama bana sorarsan bu durumdan hoşnutum. Ya sen, senin sevgilin oldu mu?

Selena: Hayır. Liseden beri çok sevdiğim bir çocuk vardı. Aynı üniversitede okuyorduk. Yani bu şey bana bulaşmadan önce gittiğim okulda. Artık gitmiyorum. Neyse. Beni görmezden geliyordu. Ona yaranmak için sevmediğim şeyleri bile yaptım ama bana söylediği tek cümle, "Fazla kısa ve şişkosun. Ayrıca sarışınlardan hoşlanıyorum," olmuştu. Yemin ederim, Zayn, kilolu değilim. Sadece biraz fazlalığım vardı, o kadar. Bunu hak etmedim.

Zayn: Yerinde olsaydım ağzının ortasına sıkı bir yumruk savururdum.

Zayn: Ya da hayır. Yerinde değil, yanında.

Selena: Belki de sadece kelimelerimi seviyorsundur, Zayn. Tüm bunlar bedenimle birleştiği zaman benden hoşlanmayabilirsin.

Zayn: Şişko olduğunu mu düşünüyorsun?

Selena: Hayır, kastettiğim şişkoluk değil. Ayrıca şişko kelimesi çok değişik. Söylerken bile ağzımın kilolu olduğunu düşünüyorum. Boşversene.

Zayn: Büyük saçmaladık.

Selena: Evet. Bu konuşmaları yok et. *hayvan gibi gülen herhangibir emoji*

Zayn: Düşündümde, bana vücudunu atabilirsin. *;)*

Selena: Çıkarcısın, hep diyorum.

Zayn: Sadece şaka yapıyorum. Önceliğimiz görsel ikizin ne anlama geldiği.

Selena: Tüm bunların planlanmış olabileceğini hiç düşündün mü?

Zayn: Pardon?

Selena: Marie ile konuşmuyorsun. Sizinle oynuyorum. Oyunumdan kaçmayı deneyebilirsiniz ama size ait olan bir kader var. Bu kaderde küçük bir değişiklik yapmış olabilirim. Oh, son bir şey; görsel ikizi araştırırken yorulmanızı istemiyorum. Oyuncularımı kaybetmek tüm neşeyi kaçırır, öyle değil mi? Görsel ikiz, sen ve Marie'nin görünüş olarak tıpa tıp benzerlerinden belirli yüzyıllarda bulunmuş kişilerdir. Sizlerin bir görevi var. Erkek 23, kız 20 yaşına geldiğinde göreviniz size verilecekti. Tahmin edebileceğiniz gibi bunu engelledim. Sizler, son görsel ikiz olacaksınız. Ailem, yüzyıllardır bununla savaştı. Sıra bende ve ben bunu başaracağım. Artık buluşma vakti. Gün doğarken evden çık ve evinin önündeki kırmızı arabaya bin. O araba seni kıza götürecek, daha sonrada benim istediğim yere getirecek. Eğer bunu yapmazsan, senin görüntün kızın odasında olacak. Kız buna dayanamayacaktır. Kaderinizi oynama vakti küçük piyonlar.

××

GizemliÇığlıklar, şimdiye kadarki en uzun bölümü nasıl buldunuz? Umuyorum ki, beğendiniz. Bu arada kapağı nasıl buldunuz? Zayn'den yeni fotoğraf gelince dayanamadım dkfkdkj

Şimdi söylemek istediğim birkaç şey var.

Öncelikle, içinizde The Vampire Diaries'ı izleyenler var, yorumlardan anladığım kadarıyla. Bende izledim ve belirtmek istiyorum ki, oradaki görsel ikizlikle çok bağlantısı yok. Biraz esinlendim, bu doğru. Fakat bu satırların hepsi benim kurgum. Bu yüzden, görsel ikiz kavramını kafamda şekillendirdiğim gibi kullanacağım.

İkinci olarak, diziyi izlemeyenler görsel ikiz kavramını bu bölümde de anlamamış olabilirler. Endişelenmeyin, bunu detaylı anlatacağım bir sahne var.

Üçüncü ve son olarak, finale yaklaştık. Kafamda belirli bölümler halinde ayrılmış durumda. Ancak devam etmemi isteyen çok fazla kişi olursa, araya birkaç bölüm sıkıştıracağım. Karar size kalmış.

Ne olmuş böyle, yazdıkça yazdım. Çenem açıldı nyss grşrz arkdşlr dkgkdgkk

the end of the dream || malikحيث تعيش القصص. اكتشف الآن