prolog

189 34 6
                                    

Nechtěla ho měnit, protože, i když si to nechtěla přiznat, milovala tu jeho bad boy stránku, ale někde hluboko v sobě přeci jen doufala, že by se kvůli ní třeba změnil. Každá holka tak trochu doufá v to, že se kvůli ní kluk změní. 

"Maggie..." vydechne, protože vlastně neví co říct. Nemá co říct. Maggie má pravdu. Ví že to zpackal. A bolí ho to. Bolí ho ji vidět takhle. Takhle zničenou, zklamanou... A štve ho to ještě víc, protože ví, že to ON je důvodem toho zlomeného srdce, slz a prázdnoty. Důvodem toho, že její tvář už nezdobí ten dokonalý úsměv. A je na sebe naštvaný, protože od sebe odehnal poslední osobu, která ho milovala...Jedinou osobu, kterou doopravdy miloval on.

"Mag, já ti slibuji že..."

"Neobtěžuj se něco říkat, Harry, natož slibovat, protože....." vydechne a prohlédne si ho se znechuceným pohledem, "já už ti nevěřím ani pozdrav." zhluboka se nadechne, protože se před ním nechce rozbrečet. Brečela už tolikrát, že na to nemá ani sílu. "Já ti věřila, Harry, a ty jsi selhal. Několikanásobně....Už nemám sílu ti dát další šanci. Už bych to prostě nezvládla. Zničil jsi mě. Já tě milovala celým svým srdcem a ty jsi ho roztřískal na kousky. Tohle je konec." snaží se zůstat silná, ale uvnitř jí se zlomil poslední kousek naděje, ta poslední nitka, která ji spojovala s nadějí, že se kvůli ní změní.

Harrymu steče slza po tváři, kterou nechá ledabyle dopadnou dolů až na jeho tmavou mikinu , kde zanechá malinký mokrý flíček. Je mu to jedno. A je mu jedno i to, že venku za prosklenými stěnami stojí fotografové, kteří mají tak milion důkazů o tom, že se právě teď zhroutil. Že se mu zhroutil celý svět.

"Tady je vaše objednávka." podá mu Maggie kelímek s vanilkovým lattem, které si objednal. 

"Mag..." nechápe Harry, proč mu vyká. Přeci až tak hrozné to být nemůže, pomyslí si. Nemůže to přeci zajít až tak daleko, že bude Maggie dělat, že ho nezná. Je v něm špetka poslední naděje, která však zmizí rychle jako peříčko.... "Nashledanou." řekne Maggie a zmizí vzadu ve skladu. Jako peříčko ve vichřici.


______________________________________________________

Přidávám prolog, abyste měli představu, o čem bude další příběh, který pro vás chystám. Přidávat ho však začnu až dokončím Little Girl, což bude co nevidět. :)

Co na to říkáte?  Samozřejmě jsem vybrala tu nejžhavější scénu z celého příběhu, abyste se měli na co těšit!!! :)

Sdělte mi vaše pocity dolů do komentářů!

Miluju vás!!!


chocolat(t)e [h.s.]Kde žijí příběhy. Začni objevovat