1.

301 30 3
                                    

Szombat reggel szüleim keltettek fel.
-Mel,Mel kelj fel-rázogatták anyuék a vállam.
-Mi az?- hunyorogtam.
- Az a baj,hogy nekünk el kell menni,és itt kell hagynunk Ellát veled,mivel messzebre megyünk 2 napos lesz az út.
-De én megyek a koncertra,vigyem magammal Ellát is?-kérdeztem
-Nem szívesrn mondom,de igen és kérlek nagyon vigyázz rá!!- kérleltem anyám.
-Oke,oke vigyázok rá?-mondtam.
A szüleim korán leléptek, a húgomat áthozták a szobámba,és itt aludt velem.Lassan én is visszaaludtam.Olyan 9 körül kelltem,de Ella már nem volt mellettem.Lementem a nappaliba és ott játszott a húgom a babáival.
- Jó reggelt húgi-adtam neki egy puszit.
-Nejed is jó jeggelt!-köszönt ő is de utána folytatta a babázást.
-Mit reggelizzünk?-kérdeztem.
-Pajacsintát-válaszolta örömmel.
Miután elkészült a palacsinta Ellát beraktam az etetőszékébe és megreggeliztünk.Nagyon finom lett.Reggeli után felöltöztettem a húgom,és én is felöltöztem.Ezután játszottam vele,és megebédeltünk.Ebéd után lefektettem aludni Ellát,mondván aludja ki magáta estére.Hamar be is aludt a karjaimban.Délután fél 4- kor elkezdtem készülődni,amedig Ella még nincs fennt.4- re készen is lettem.

Felvettem(a képen látható ruhát),sminkeltem,hajamat kivasaltam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felvettem(a képen látható ruhát),sminkeltem,hajamat kivasaltam.Felkeltettem Ellát adtam rá egy szép kis ruhát,és már indulhattunk is.Mivel a koncert a városban lesz nem kell olyan sokat utaznunk.Mivel van jogsim,kocsival mentünk.Ellát beültettem hátra és elindultunk.Az út fél óra volt 18:30-ra oda is értünk.Még sétáltunk egyet a koncert kezdetéig.Amir visszaértünk már sokan voltak.Belálltunk egy helyre ahol láttunk is valamit.Ellát a kezembe vettem.Mivel olyan jegyem van amivel tudok fényképet is csinálni a The Vampsal,ezért a végén majd oda megyek fényképezkedni Ellával.Elkezdődött a koncert,elég közel voltunk,kb.az 5. sorban.Láttam egy párszor,hogy James néha rám pillant,amitől zavarba jöttem.Ahogy láttam Ellát ő is élvezte a koncertet.Már a vége fele következett,amikor a fiú megszólaltak,hogy még egy dal van hátra.Az utolsó,a Wild heart volt a kedvencem.A fiúk megköszönték,hogy itt lehettek.Amikor meghajoltak James rám szegezte a tekintetét,élőben sokkal cukibb.Igen bevallom James a kedvencem.Ezután lementek a színpadról.Mi elindultunk velük fényképezkedni.A többiek akik nem akartak fényképezkedni,vagy nem olyan jegyük volt elmentek.

U.i.:Remélem tetszeni fog az első rész.Holnap,vagy még lehet ma késő este hozom a 2.részt.Ha tetszik nyomjatok egy vote-t! 😇😍😊😊

Az életem megváltozott a koncert napjànWhere stories live. Discover now