•H1- NOG NIET 100%

4.5K 92 3
                                    

Aubrey

Eindelijk ! Eindelijk is het zomervakantie. Het was een moeilijk jaartje maar ik sta er nog. Half. Kwart. Nee hoor. Ik heb het overleefd. We hebben Alex in de groep opgenomen, en de sfeer tussen ons is gezellig. We besloten omdat we allemaal over zijn naar Los Angeles te gaan. Er is daar een festival of iets.

Wat ik wel moet zeggen dat het soms nog wat lastig is voor Alex. Hij blijft een of andere manier het doelwit. De groep doet zijn best om het te voorkomen maar ja. Alex komt ook wel meer voor zich op.

Iedereen in paar weken veranderd. Door Alex is Astrid veel liever. Nou ja. Iets. Zayn is eigenlijk nog steeds hetzelfde en dat geld ook voor Jay en Cassie die nog steeds de populaire meid is maar ze is een schatje en ik kan niet zonder haar. En dan Logan. Ja. Officieel hebben we iets. Het duurde even, en het was lastig met mijn coma, maar toch is het wat geworden.

Cassie, Astrid en ik delen een kamer op het campus. Jay is er bij Zayn en Logan bij gekomen en Alex nog alleen. Hij zei dat hij het wel fijner vond om een plekje voor zichzelf te hebben.

Maar Los Angeles. Daar gaan we heen. We overnachten een nacht en gaan de volgende dag naar huis. Ik heb ook besloten dat ik naar Dalles ga. Wanneer weet ik niet. Maar ik wil mijn andere vrienden wel is een keer zien.

*

Cassie en Astrid stressen helemaal en dan heb je mij die rustig op mijn bed zit want ik had mijn tas een dag van te voren ingepakt en die dames hadden daar geen zin in en ja die zitten nu te haasten. Oppeens kunnen ze niks vinden en ik vind het wel grappig om te zien. De deur gaat open en de jongens komen naar binnen. Ze beginnen meteen te lachen, wat ik volkomen snap. 'Hou op!' roept Astrid. Ze loopt snel naar Alex toe en geeft hem een kus. Alex schudt lachend zijn hoofd. Logan loopt naar mij toe en tilt mijn kin op. 'Jij hebt het rustig zie ik ?'. Ik knik. Ik krijg een kus. 'In een hol met 2 gestresste meiden' lacht Jay. Hij ploft neer op het bed van Cassie en Zayn gaat naast hem zitten. Logan komt naast mij zitten. 'Niet om jullie meer te laten stressen maar over een halfuur staat de taxi er'. Een gil verlaat Cassies mond en gooit een blauwe BH naar Jay. Hij vangt hem. 'Oeh mooi. Mooi kant'. Hij doet hem op zijn hoofd. Zayn schiet in de lach. 'We gaan maar 1 dag weg. Gewoon overal 1 van, en TADA' lacht Alex. Zijn haar is veranderd en zijn bril is volgens mij nu echt weg. Een grom verlaat de mond van Astrid. 'Jongens zijn makkelijk. Wat dacht je van tampons ? En make-up en al die dingen ?'. Alle jongens beginnen te kokhalzen. Ik geef Logan een klap op zijn borst. 'Stel je niet zo aan' lach ik. 'Maar Aubrey is al klaar' 'Die heeft het gisteren al gedaan'. Ik knik. 'Yep'. Ik voel me oppeens wat lichtjes in mijn hoofd. Nog steeds heb ik last van duizeligheid en hoofdpijn maar ja. Altijd liever dat dan die coma. Logan legt een hand op mijn been. 'Vergeet je medicijnen niet ?'. Ik schudt mijn hoofd. 'Ben alleen maar beetje duizelig'. Logan geeft me een kus op mijn slaap. 'Dat zeg je zo vaak' fluisterd hij. Astrid gaat op haar koffer zitten en weet het dicht te ritsen. Jay gaat op de koffer van Cassie zitten en Cassie ritst hem dicht. 'Nailed it'. Ze geven elkaar een high five. 'Kunnen we nou eindelijk gaan' lacht Alex. 'Nee ! Wacht!' gilt Cassie. Ze rent de badkamer in. 'Mijn toilettas'. Iedereen zucht diep. 'Jezus Cassie die stop je maar in mijn koffer' 'Doei Cassie!' roept Jay. 'Nee!' gilt ze. Ze komt de kamer weer inrennen. Na alle shit wat er is gebeurd verdienen we dit wel. 'Je was je medicijnen vergeten' zegt Cassie. Ze ritst mijn koffer dicht. 'Ja ja' mompel ik. 'Het is wel belangrijk voor je' zegt Astrid. 'Ja ik weet het' zeg ik geërgerd. 'Nou zullen we gaan ?' zeg ik met een glimlach. Ik zie dat Logan naar me kijkt maar ik trek me er niks van aan.

Wat er met me is. Mijn evenwichtsorgaan is van het padje af. Ik ben soms erg duizelig en misselijk. Buiten dat ben ik ook lessen Portugees aan het volgen. Omdat we met school een week naar Portugal dus ik dacht misschien is dat wel handig en ik leer best snel dus.  'Ja we gaan' mompelt Astrid. Waarom Jay zei taxi weet ik niet want we gaan met zijn auto. Daar passen we allemaal in. Natuurlijk gaan we heen met het vliegtuig. 4 uurtjes.

Met de koffers lopen we naar beneden. Onhandig maar het lukt. Onze kamers zitten allemaal in 1 vleugel, de gemengde dus jongens en meisjes bij elkaar.

Cassie is te lui om haar koffer te dragen dus nu valt die naar beneden en dus het snel beneden. 'Woehoe !' gilt ze en ze gooit haar armen in de lucht. We lopen naar buiten en Jay staat al bij zijn auto.

De tassen en koffers zetten we in de kofferbak wat ook maar net past. We stappen in. Logan en ik zitten helemaal achter. Voor ons Alex, Astrid en Cassie. Jay rijdt natuurlijk en Zayn zit naast hem. 'Denk je dat het druk is ?'. De auto start en komt in beweging. 'Ik denk het wel hoor' zegt Logan. 'Iedereen dronken, high, stelletjes overal' lacht hij. 'En dan de volgende dag' grinnik ik. 'Aubrey mag je wel weer drinken ?'. Zayn kijkt me aan. 'Het is bijna 5 maanden geleden' 'Je hebt nog steeds last vast je hoofd' 'Ja dus ? Mijn evenwichtsorgaan is niet goed, wat heeft drank daar mee te maken' 'Eigen keuze, ik vraag het alleen'. Ik zucht diep. 'Aubrey ik snap hem wel. Je bent al een aantal keer flauw gevallen' zegt Jay. 'Klopt maar Aubrey moet het zelf weten' zegt Logan. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. Een kus krijg ik op mijn kruin.


***

THEIR STORY BOOK 2 [WEER BEZIG MET HERSCHIJVEN]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu