Kap 2

221 7 6
                                    

2 dagar innan resan
Mikaels POV
Jag och Thomas har haft det väldigt stressigt denna veckan, det har bara vart packa, packa, packa ,spela in videos, mer videos och mer, eftersom att vi måste lägga ut vanliga videos under de två veckorna som vi är i Paris. Jag hade vart så snäll och ändrat resan från 1 vecka till 2 veckor.

Jag tänkte att ikväll så ska vi bara ta det lugnt kanske bjuda hem lite vänner.  Bara för att få slappna av lite.

Klockan är 12:00 och Thomas sover fortfarande och jag låter honom göra det eftersom att han knappt har sovit denna veckan. Han har suttit uppe och redigerat videos hela nätterna medan jag har sovit. Jag får lite dåligt samvete över det.

Jag känner hur Thomas börjar att röra på sig. Jag lägger ner mobilen, lägger armarna runt hans midja, han lägger huvudet under min haka och jag pussar honom på pannan. Jag älskar verkligen att bara ligga och mysa med honom.

"Jag älskar dej " Viskar jag och Thomas lägger sina händer på mitt bröst.

Thomas POV
När jag lägger händerna på Mikaels bröst så känner jag hur hans hjärta börjar slå lite snabbare, så reagerade han alltid när jag gjorde så men jag gillar det. "Jag älskar dej också boo" säger jag. Vi bara ligger och myser.

Tillslut blir klockan 13:30 och vi inser att vi måste gå upp. Vi bestämmer oss för att göra brunch

Mikaels POV
Thomas går ut till köket och börjar med brunchen. Jag tar på mej en tröja och går ut till köket.

När jag kommer ut till köket så står jag bara och kollar på honom. Han är så jävla vacker. "Får man verkligen stå och stirra så på en annan person" frågar Thomas med glimten i ögat. " I like the view" säger jag och går fram till honom och lägger armarna  runt hans midja. "Cheesy" skrattar Thomas och kysser mej. Vi bara står och kollar på varandra, länge. "Du är så jävla fin, du är världens underbaraste och jag älskar dej sååå mycket" säger Thomas tillslut och jag blir alldeles varm och rodnar. Thomas pussar mej på näsan. "Älskar dej också hun" säger jag och vi fortsätter med brunchen. Jag använder alltid pet names för jag vet att han älskar det.

Brunchen blev väldigt god. Eller asså det blev pannkakor och plättar och varsitt stekt ägg som vi tog med ut på takterrassen och nu myser vi bara.

"Ska vi bjuda hit Felicia, Sara och Daniel ikväll hunny?" Frågar jag Thomas som halvt ligger i mitt knä. "Inte för att verka tråkig eller så, men jag måste hinna klart med allt jag ska göra" Svarar Thomas och börjar resa på sig."Hunny... Du har vart upptagen hela veckan... Jag vill verkligen bjuda hit mina vänner och hänga med dem..." Säger jag och stannar honom. "Ok, jag förstår... Men jag har inte redigerat klart allt än och vi måste städa och..." Jag avbryter Thomas med en kyss på munnen och han slappnar av en aning. "Vi fixar det imon boo, okej?" säger jag mellan kyssarna. "Okej... Men du är skyldig mej en tjänst då" säger Thomas med ett smirk. "Anything for you hunny" svarar jag och vi plockar in disken.

Thomas POV
Jag har redigerat klart 5/10 videos och vi åker om två dagar. Men nu sa Mikael att jag inte fick redigera mer för annars skulle jag inte få min tjänst.

Jag skickar sms till Sara, Felicia och Daniel och kollar om dem vill komma hit vid 19:00. Jag kollar på klockan och ser att den är 18:00 och det kanske var lite sent att fråga, men alla svarar nästan på en gång att de kan.

18:20 går jag och Mikael till affären och köper lite snacks och redbull och sånt vi kan tänkas behöva äta och dricka.

När vi går hem igen lägger Mikael armen runt mej och pussar mej på tinningen.  "Förlåt" viskar han. Jag blev förvånad och frågade "För vad boo?" Vi stannar och han kollar ner i marken. "För att jag inte väckte dej imorse och att jag sa att vi skulle bjuda hem kompisar. Jag såg verkligen hur stressad du blev, men jag ville bara att du skulle få koppla av lite... Har haft ångest och skuldkänslor hela dan..." Svarar Mikael. "Men boo, jag har vart så stressad och så uppe i mitt egna hela veckan så jag behövde nog lite sovmorgon och bara chill idag. Det är jag som ska säga förlåt..."
Säger jag och vi fortsätter att gå. "Förlåt för vad hunny" frågar Mikael. "Jag har knappt lagt märke till dej denna veckan ju! Inga små mysstunder mitt på dan som vi brukar och bara kyssar på kvällen... Och hunny, du ska inte ha skuldkänslor eller ångest över det. Det var mitt fel... Men nu glömmer vi detta och lägger det bakom oss, ok?" Säger jag. "Okej hunnyboo" säger Mikael och pussar mej på näsan och öppnar dörren. När vi kommer in hinner vi knappt lägga undan det vi köpte innan Mikael attackerar mina läppar.

Jag vet inte hur lång tid det tar men vi avbryts av att någon knackar på dörren, så jag går dit och öppnar och i där står Sara, Daniel och Felicia. "Hej hur är det med er?" Frågar jag och kramat om dem. "Det är bra" svarar dem i kör "Vart är Mikael?" Frågar Daniel och han har fattat vad som hände innan de kom. "Han är där inne" svarar jag.

När vi kommer in i köket så har Mikael tagit fram allt snacks och är påväg med det ut till våran takterrass. "Tack hunni" mimar jag till honom och han skickar en slängkyss till mej. "Get a room!" Säger Daniel "Du är bara avis" säger Mikael och alla skrattar och jag går fram och kysser honom på munnen och han besvarar den. "Men hallåå get a room sa jag ju!!" Utbrister Daniel och alla skrattar igen. "Okej, vi ska sluta" skrattar Mikael.

Mikaels POV
Vi sitter på takterrassen och bara myser och pratar men redbullen tog slut så Thomas sa att han kunde gå och köpa mer. Affären låg inte precis så långt från våran lägenhet, så han gick precis. "Va ska ni göra i Paris?" Frågar Sara. "Assåå, vi ska fira hans födelsedag och så ska vi mest bara ta det lugnt och så har jag fixat en hemlis till min boo." Svarar jag. "Ahha, vad är helmodern då??" Frågar Felicia. "Det är ju en hemlis säger jag ju" svarar jag och skrattar. Precis då kommer Thomas hem igen och frågar "Vad skrattar ni åt?" "Mej, för jag är så rolig" säger jag och Thomas sätter sig bredvid mej och ger mej en puss på näsan.

Resten av kvällen sitter vi bara ute och pratar, de andra är väldigt nyfikna på min hemlighet men jag sa till dem att dem kommer märka när hemlisen är avslöjad.

Klockan är runt 01:00. Thomas sover i mitt knä och jag drar mina fingrar i hans hår och Daniel sitter lutad mot Sara och halvsover mesans vi andra pratar, och dem bestämmer sig för att gå hem.

När vi har sagt hejdå till de andra så går jag och Thomas och borstar tänderna och sedan går jagpå toa. När jag kommer in till sovrummet ligger Thomas redan i sängen och sover. Så tyst som möjligt klär jag av mej och lägger mej bredvid Thomas och lägger armarna runt honom och viskar "Jag älskar dej mer än allt annat på jorden" och pussar honom på pannan och sen så somnar jag också.
--------AN---------------------------------
Hejsan på er!! Jag hoppas att ni gillade detta kapitlet. Detta blev längre som ni kanske märkte. Jag skulle bli jätteglad om ni skrev hur långt ni vill att det ska bli och vad jag ska göra bättre. Jag skulle bli jätteglad om ni röstade också! Hare bra!! //Hanna 💛

Ord: 1321

Addicted to you. || Thomael ||Där berättelser lever. Upptäck nu