Part 23

5.1K 417 25
                                        

  Διακοπές Χριστουγέννων..

  Σε λίγες μέρες θα κλείσει το σχολείο για αυτές τις υπέροχες διακοπές! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πως έχουμε Δεκέμβριο και εδώ κάνει αρκετά καλό καιρό. Εάν ήμουν στην Ελλάδα θα έκανε υπερβολικό κρύο. Μου λείπει βέβαια λίγο αυτό.. Μου λείπουν τα πάντα. Ακόμα και οι φίλοι μου που με ξέγραψαν..

  Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έπιασε ξαφνικά! Απο τι μία μέρα στην άλλη μου συμπεριφέρονται απότομα και με αγνοούν. Το μισώ αυτό!

"Μωρό μου, τι θες να κάνουμε απόψε..??" με ρωτάει ο Austin ενώ είχαμε ξαπλώσει το κρεβάτι μου και ακούγαμε μουσική. Οι γονείς μου παρότι ξέρουν για τον Austin, δεν τον φέρνω όταν είναι εκείνοι εδώ, γι αυτό ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να τον φέρω τώρα που λείπουν σε κάτι φίλους, ευτυχώς μαζί με τον George.

 "Δεν ξέρω.. Δεν έχω και τόσο καλή διάθεση.." λέω βαριεστημένα και κουλουριάζομαι καλύτερα στην αγκαλιά του.

  Μου δίνει ένα γλυκό φιλί στο μέτωπο μου και με σφίγγει περισσότερο. "Ακόμα είσαι έτσι για τους φίλους σου..??"

"Δεν μπορώ να το βγάλω απ το μυαλό μου." λέω κι εκείνος σηκώνετε ξαφνικά όρθιος.

"Έλα.." λέει και μου τραβάει το χέρι να σηκωθώ κι εγώ.

"Τι έπαθες ξαφνικά??" ρωτάω μπερδεμένη.

"Ντύσου. Θα πάμε να χορέψουμε!" μου λέει κι εγώ δεν μπορώ να μην συγκρατήσω το χαμόγελο μου.

"Ευχαριστώ που προσπαθείς να μου φτιάξεις τη διάθεση αλλά.."

"Δεν έχει αλλά! Απλά ντύσου και φύγαμε.." μου λέει και με φιλάει πεταχτά πριν ανοίξει την πόρτα για να κατέβει κάτω και να με αφήσει μόνη μου. 

Τώρα τι υποτίθεται πως πρέπει να φορέσω??

  Ανοίγω τη ντουλάπα μου και βγάζω μερικά ρούχα για να βρω καλούς συνδυασμούς.

Η Ξένια συνδύαζε πολύ ωραία τα ρούχα σου...

Σκάσε φωνούλα! Μπορώ και μόνη μου!

  Κοιτάω προβληματισμένη στην άκρη της ντουλάπας μου τα διάφορα ρούχα που μου είχε δώσει η Abby πριν λίγο καιρό. Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο κακά και είναι μια καλή ευκαιρία να φορέσω κάτι απο αυτά..??

  Παίρνω στα χέρια μου μια μπορντό, ψηλόμεση φούστα και ένα ανοιχτό μπεζ τοπάκι με βαθύ μπούστο. Τα φόρεσα και ένοιωθα λίγο περίεργα να είναι ο εαυτός μου εδώ μέσα. Φόρεσα και μια λεπτή, γκρι ζακέτα και τώρα ήρθαν τα δύσκολα. Παπούτσια..

Μείνε Μακρυά ΜουWhere stories live. Discover now