31. KORKU

17.6K 774 76
                                    

İlk olarak okumaya başlamadan bunu okumanızı rica ediyorum . Kitabıma yapılan yorumlara her zaman saygı duyan birisiyim . Ama bu aralar çoğu kişi kitabımda kadınları aşağıladığımı düşünüyor ve yanılıyor . Bu kitap bir katilin kitabı . Güzel şeyler olmasını ben bile beklemiyorum . Ve inanın bana Ülkü'nün sürekli ezilmesi benim de hoşuma gitmiyor . Eğer bu katili anlatan bir kitap olmasaydı her şey daha farklı olabilirda ama değil .

O yüzden elbet belirli bir bölüme gelene kadar bazı şeyler yaşanmak zorunda . Bir katilin kaçırdığı kıza iyi davranmasını bekleyemeyiz . Bunun gibi bir çok kitap var ben de okuyorum . Evet benim de hoşuma gitmiyor sürekli kızların zor durumda olması ama kitabın ilerlemesi için bunlar olmak zorunda . Ve şunu lütfen unutmayın . Bu bir kurgu . Bu kitap gerçek değil ve tamamen bir hayal ürünü . Karakterler , olaylar , yaşananlar ... Hepsi zihnimde canlanan şeyler . Ve gerçek dünyada bir katilin kaçırdığı kişiyi yaşatacağını sanmıyorum . Ki Ülkü hala hayatta . Yapılan yorumlara tamamen saygı duyuyorum .

Hatta hatalarımı , beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yerleri söylemeniz benim için daha güzel . Ama lütfen beni de anlayarak yorum yapın . Bu bir aşk kitabı olmadığı için ben de böyle yazmak durumunda kalıyorum . Eğer okuyanlara karşı bir yanlışım olduysa herkesten özür diliyorum öncelikle . Fakat beni de anlamanızı rica ediyorum . Bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum . Lütfen yazdıklarımı değerlendirin . Okuyan herkese teşekkür ediyorum . İyi okumalar ...

* Şarkının bölüme uyacağını düşünerek koydum . Dinlemenizi öneririm :)

*Eğer yukarıdaki açılmıyorsa okurken yanda görünen müzik şeysine basarak diğer müziği dinleyebilirsiniz :)

***

Sıkı sıkıya bağlanan bileklerimi kurtarmak için çabalamaya devam ediyordum . Kaç saatten beri ipi sandalyeye sürterek koparmaya çalıştığımı bilmiyordum . Yorgunluktan bitap düşen bedenimin kımıldayacak hali kalmamış olsa da pes etmiyordum . Sıkıntıyla aldığım nefesin ardından , yanağımdan yuvarlanan yaşı umursamadan ellerimi hareket ettirmeye devam ettim . Pes edemezdim . Ne olursa olsun pes edemezdim . Ya şimdi kurtulacaktım ya da burada onunla beraber ölecektim .

Aklıma dolan görüntülerle gözlerimi Mirza'ya çevirdim . Hala baygın halde olduğuna inanamıyordum . Kaç saat geçtiğini bilmiyor olsam da artık uyanması gerektiğini fark ediyordum . Burada ölüp gitmek istemiyordum . Ağrıyan bileğim bir kere daha sızladığında yüzümü buruşturdum . Ayaklarım sıkı bağlanmış olmasa da ellerim olmadan bir işe yaramıyorlardı . Alnımdan süzülen ter yanağımı yakarak geçtiğinde sinirle elimi çektim . Saatlerdir bununla uğraşıyordum ama hiç bir etkisi olmamış mıydı ? Yutkunarak kafamı geriye attığımda boğazımdaki yumru kendini belli etti . Keşke o kadının beni götürmesine izin vermeseydim . Kalabalıktan faydalanıp kurtulabilirdim ama ona inanmayı seçmiştim . Emre'yi vurdu . Aklıma gelen görüntüyle gözlerimi sıkıca kapattım . Ne halde olduğunu merak ediyordum . Gerçekten canı yanmış olmalıydı . Şu ellerimi çözersem yapacağım ilk iş o kadının canına okumak olacaktı . Bu yaptığını yanına bırakmayacaktım .

Emre'nin acı dolu bakışları aklıma gelince gözlerimin dolmasına engel olamadan etrafa bakınmaya devam ettim . Yine aynı şeyi hissediyordum . Çaresiz ... Gözlerimi boş depoda hızla taradım . Her tarafı çürümüş haldeydi . Pencereleri vardı ama cam namına bir şey kalmamıştı . Uzakta olan pencereye baktım . Kırık cam parçalarına ulaşmamın imkanı yoktu . Devam etmek zorundaydım . İpi hızla sandalyeye sürtmeye başladım . En azından bir yerlerinden eskimiş olmalıydı . Yoksa tüm yollar kapanacaktı .

Duyduğum inleme sesiyle hızla kafamı kaldırdım . Gözlerim hızlı bir şekilde Mirza'nın yüzünde dolandıktan sonra aralanan gözlerinde takılı kaldı . Derin bir nefes alarak kendimi rahatlatmaya çalıştım . Uyandığına göre kurtulma şansımız daha fazlaydı . En azından yapabileceğimiz bir şey olmalıydı . Kıpırdanmaya çalıştıktan sonra tekrar inlediğinde hala iğnenin etkisinde olduğunu anladım . Onu kandırmaları fazla kolay olmuştu . Aklının bende olduğunu biliyordum . O kadar odaklanmıştı ki kadının ona sapladığı iğneyi bile fark etmemişti . Fark ettiğinde ise çok geç olmuştu .

DURAKTAKİ KATİL (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin