10.část

2.4K 93 3
                                    

,,To v žádném případě Inno!!", zvyšoval na mě hlas táta u snídaně.
,,A proč ne??"
Táta:,,Tuhle brigádu jsem ti zařídil já a když jsi s ní nespokojená..to je tvůj problém. Jinou ti neseženu. Víš, měla bys být vděčná za to, že si můžeš vydělat alespoň nějaké peníze. A navíc..myslel jsem si, že ti udělám radost, když budeš spolupracovat s youtubery a jednoho si budeš moci vybrat. Toho, kterému budeš pomáhat. Vybrala sis Vaďáka, jsi s ním nespokojená..s tím já už nic nenadělám. Ostatní youtubeři už své pomocníky mají, takže ti jiného přiřadit nemůžu. Radím ti.." tátu přerušilo hlasité vyzvánění mobilu.

Táta: ,,Hned jsem zpátky, počkej tady, ještě to probereme."

Já:,,Dobře."

Mezitím co táta s někým volal jsem dojedla svou snídani a šla se převlíct. Jeho hovory bývají vždycky nadlouho.

Už teď ráno nebo spíš dopoledne je děsný vedro, takže až to s tátou vyřešíme a já doufám, že to nějak vyřešíme, skočím do bazénu a budu tam hodně hodně dlouho. Možná se mi dneska bude chtít i něco číst, tak bych se pak mohla jít opalovat i s knížkou.

,,Inno!" volal na mě zdola táta.

,,Jo už jdu!!" seběhla jsem dolů schody a zamířila do jídelny, kde si táta dojídal svojí snídani.

Táta: ,,Volal mi manažer od Vaďáka.."
Já:,,A??"
Tyjo to by mě zajímalo, co chce. Třeba mu Vaďák řekl, že si sehnal nebo sežene někoho jiného na výpomoc. V tu možnost jsem i doufala..

Táta:,,Prý ti mám od Vaďáka vyřídit, že moc děkuje za pomoc. Bez tebe by to tam prý nezvládal..a že se těší na příští akci, která bude přesně za 13 dní. Nevím, jaké je to datum, ale někam jsem si poznačil, kde se sejdete a v kolik hodin..pak se za mnou stav v pracovně a řeknu ti to."

Strašně jsem na tátu zírala. Nemohla jsem tomu uvěřit.

Táta:,, Inno? Jsi v pořádku??"
Já:,,Jo, jo jsem, promiň.. Já jen..byl na mě celou dobu nepříjemný, shazoval mě a pak ti volá jeho manažer, že mi děkuje. Jsem z toho zmatená. A jen tak mimochodem, kolik těch akcí ještě bude??"

Táta:,,Třeba to nebylo nic proti tobě nebo ti to jen tak připadalo. Každopádně si myslím, že by sis měla s Vaďákem promluvit. Určitě na něco příjdete, jak spolu vycházet. A kolik bude akcí? To sám nevím, ale myslím si, že okolo 10 určitě.''

Já:,,Ehm...dobře to budu potřebovat trochu rozdýchat..už můžu jít?"

Táta přikývl.

-----------------------------------------------------------
Hned po tom rozhovoru s tátou jsem potřebovala vypnout a přestat na to myslet. A na to jsou nejlepší kamarádi.
Pozvala jsem k nám Katku, to je moje kamarádka už od školky. Je strašně vtipná, optimistická, usměvavá a má prostě tolik kladných vlastností, že by to bylo nadlouho.

Myslela jsem, že je to nejlepší nápad, pozvat ji sem, abych na to už nemusela myslet..ale mýlila jsem se.
No hádejte na co se mě zeptala jako první?

Katka:,, Tak co ta tvoje nová brigáda? A co Vaďák? Je tak krásnej jako na videích??"

Jojo, žere ho úplně stejně jako já předtím.. Ale určitě jí nebudu říkat, že je to strašnej idiot. Akorát bych ji zklamala a to já nechci.

Pokračování příště...

Hodný úchyl VadimKde žijí příběhy. Začni objevovat