Tanıtım

12.4K 173 24
                                    

-Bırakın beni nolur!

Gözlerime firar eden yaşları geri gönderemiyordum. Son nefesimle bağırmıştım. Konuşmaya nefesim çırpınmaya takatim kalmamıştı...
 Artık gücüm kalmamıştı...
 Direnmeğe diretmeğe hiç bir şeye gücüm kalmamıştı. 

Ben...
Ben kimdim? 
Hakketten ben kimdim? 
Umutları yıkılan. Hayal kırıklarımı kendi ellerimle toplayan biriydim.
Sahi benmiydim?
Yakılan umutlarımın külüydüm..
Her şey neden bu kadar boktan gitmek zorundaydı ki?
Okuduğum onca kitaplar içinde bir kelimeye takılı kalmıştım " Eğer hayatında her şey kötü gidiyorsa demekki hayatının kış ayındasındır, ilk baharı bekle"
Ben küçük yaşlarda babam tarafından terk edilen bir kızdım...
Ben annemi basit bir qıda zehirlenmesinde kayb eden küçücük bir kızdım...
Basitdi dimi? Sevdiklerimizden ayrılmak onları kara toprağa emanet etmek? Yada sevdiklerimizin bizi terk etmesi?. 
Beni kim mi büyüttü? Hayır yetimhanede büyümemiştim.
Annemin uzaktan uzağa bir akrabası vardı Alihan amca ve Suat teyze... Çocukları olmadıkları için velahatimi onlar almıştı. O kadar iyilerdi ki bana karşı... Hiç düşünemeyeceğiniz kadar..
Taa ki Suat teyzenin Alihan amca ve beni hiç bi şey söylemeden terk edene kadar.. Alihan amca günlerce içip içip sızıyor bazı geceleri eve bile gelmiyor geldiğinde gözüne gözükürsem küfürler sıralıyordu. Hatta bi kaç gün önce beni dövmüştü. İnana biliyormusunuz? Bana hiçbi zaman vurmayan babam yerine koyduğum adam beni dövmüş üstüne de hıçkırarak ağlamıştı benimle birlikte. Biliyordum ki bu onun kendi öz kişiliği değildi. Hayat o kadar kötümser oynuyordu ki rolunü sevdiğim insanları tanıyamaz hale gelmişdim. Üniversite okuyamamıştım. Biraz geri kafalı olan Alihan amca buna izin vermemişti. Yalnızca liseyi bitirmiştim. Yaşıtlarım gibi giyinememiş hep bir yanım eksik kalmıştı. Suat teyze ne kadar o boşluğumu kendi doldurmaya çalışsa da o boşluğun hiç bir zaman dolmayacağını anlamıştım. Geri kafalı Alihan amca beni üniversite okumaya izin vermemesine bakmayın bir kafede bulaşıkları yıkıyordum. Aldığım paranın tamamını elimden alıyordu. Tüm bunlar Suat teyze gittikten sonra olmuştu. Onun gitmesinde beni günahlandırıyor onun içinde düşman kesilmişti bana. 
Şimdi neden mi yalvarıyorum?
Çünkü az önce öğrendim ki kumar borcuna karşılık beni veriyor.  Adamlar beni götürüyorlar. Daha kumar oynamasını kaldıramamışken adamların beni götürmesi ve Alihan amcanın hiç acımadan bana bakışları..Allahım ben ne yapıcağım? Nolur bana yardım et. Eğer varsan ve sesimi duyuyorsan bana yardım et.




Merhaba arkadaşlar uzun süre önce başladığım bu kitap benim ilk ve uğurlu kitaplarımdan biriydi. Evet bazı büyük değişikliklerle düzenleyerek yeniden azmayı karara aldım. Evet çoğunuz bu kitabı çok seviyorsunuz. Ben de yazdığım zamanlar mükemmel bir şey yazdığımı düşünüyordum. Gerek okuduğum kitaplar gerke de türkçe doğru düzgün bilmediğim için kitabımı okudukca ne kadarda şiddete meyilli olduğumu ve amatörce yazdığımı anladım. Yeniden yazdığım kitabı düzenleyerek haftada bir bölüm paylaşmayı planlıyorum. Okuyup beğenmeyi unutmayın.

Azərbaycanlı olduğumu unutmayın. Harf söz yalnışlıklarına karşı diyorum. 

NOT: HER KES OKUMAYA BAŞLADIĞI TARİHİ YAZSIN.

Sizi seviyorum...

Sonun başlangıcıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin