SİNSİRELLA❤

537 9 3
                                    


Devamı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Devamı...

Kelebeğin ömrü kadar kısa olsa hayat derdim.Nedensiz ve sebepsiz yokuşlarda koşmaya benzer hayat .Yorgunluktan  kapanmaya hazır gözlerimi hissiz bir nefesle  boşluğa bıraktım.Saçlarımda sıcaklık hissedince ani refleksle başımı kaldırdım.
Sesli bir inleme duyunca kulaklarıma ilişti. küfürler savurdum

"A_çelya. Se_se_n ne arïyorsun burada?

Elini başına koyup kovuşturmaya başladı.Seslice nefes alıp yutkundu.

"Şey seni görmeye evine geldiim ama sen olmayınca buraya geldim"
Dedikten sonra elleriyle oynamaya başladı.Bu kızı  seçmemin nedeni bu utanması ve artı masumlugu.Oynadıgı elini tutup oturdugum yerin manzarasına baktım.Evet her zaman geldiğim yer .Göl kenarında huzuru andıran ve eşiz güzelliğe sahip ağacın altında oturup huzuru dindirir.Peki  Açelya  bunu nereden biliyor ?Gözlerimi masum  okyanusu andıran mavilige diktim.Evet Açelya sevgilim değil ben kendimi bir gün olacak diye kandırıyorum .Bir insanın kuzeni ne aşık olması ne kadar saçma kulaga hiç hoş gelmiyor .Bazen diyorum ki  keşke Halamın kızı değilde. Sevgilim olsaydı .Ben böyle düşünce selinde boğuşuyordum. Mavinin derinliklerindeki gözlerinde yüzerken sessizliği Açelya bozdu.

"Şey kuzen "dedi devamını getirmedi.Sanki benden sakladığı bir şeyler var ama ne ?Seslice nefes alıp  tutugum ellerini öpüp 

"Ne "dedim   akışına bırakayayımda  kendisi eteğindeki taşları döksün.Önce gözlerini kocamaan açıp seslice yutkundu.Gözlerimi kısıp hafif tebessüm ettim.Ellerini bir anda çekip hiddetle ayağa kalktı.

"Ya sen ne hakla bana dokunursun ?"

Yüksek sesle kahkaha atıp .Sorar gözlerle gözlerine baktım.Ben ciddiyim der gibi elini göğsünde birleştirmiş ayağıyla ritim tutuyordu.Bogazımı temizleyip

"Güzelim ben zaten senin kuzeninin "dediğimde suratını buruşturup
"biliyoruz yinede bana dokunamassın "

Ellerimle destek alıp yerden kalkınca  karşısına dikildim.

"Açelya sende bir şey var söyle yoksa başkasının ağzından duyarsan kötü olur ?ona göre diyerek  sinirle kukredim."

Açelya yerinden titreyip seslice yutkunup

"Berk "

"Sikerim Berki lan ne yaptı sana" seslice kükreyince  Açelya gözlerini kapatıp seslice yutkundu .Sanki bunu hazır önceden bekliyormuş gibi.Bilginden tutup gözlerine baktığımda.Benden önce davranıp konuşmya başladı.

"Yarın senin doğum günün yağggg oda gelebilir mi?diyecektim?" gözlerimi kapatıp yavaşça açelyanın tutugum bileğini bıraktım.Bu kız.  Bilerek mi yapıyor?ben o çocuga uyuz olduğumu biliyor?Bir anda gözlerimi açıp açelyanın saçlarından tutup kendime çektip.Sesli bir inlemeyle
"Napıyorsun bo_ra?diyerek kekeledi."

Sesli nefes alıp

Gözlerimi mavilige dikip

"Asla o itin adını ağzına alma??"

Gerisi kocaman bir boşluk….

               "Bora'nın açelyanın saçını çekince olan sahne"       Bazen hayat bize oyunlar oynar bizde o oyunda piyonlarız"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

               "Bora'nın açelyanın saçını çekince olan sahne"
       Bazen hayat bize oyunlar oynar bizde o oyunda piyonlarız"

BODRUM MASALIWhere stories live. Discover now