ziua inca nu s-a terminat#3

14 1 1
                                    

Prima zi din acest an a trecut destul de repede , dirigintele ne-a predar orarul , iar cea mai buna veste din ziua asta a fost ca Nick va fi in clasa cu mine .

I-am facut turul liceului si ne-am cunoscut mai bine . Dupa ore mi-a facut cunostinta cu prietenii lui care sunt la fel ca noi . Dupa mult timp , chiar am impresia ca apartin de ceva .

Nick este un baiat caruia ii place sa cante la chitara si sa se distreze cu prietenii . Imi place tipu , dar imi e frica sa ma atasez de el . Nu vreau sa fiu umilita si respinsa din-nou .

Seara m-a condus pana acasa si cand sa ne desparim m-a luat in brate si m-a sarutat pe frunte spunandu-mi ca sunt pitica lui . Chair daca nu arat scunda la 1,65 , pe langa el ma simt o miniona el avand 1,87 . Ma intreb daca si el ma place .

Dupa cina m-am schimbat in ceva mai lejer si am plecat la o plimbare . Nu stiam unde voi ajunge , dar simteam ca se va intampla ceva .

Eram aproape de parcul din centru orasului cand doua persoane mi.au atras atentia . Un baiat si o fata se certau pe partea cealalta a strazii . Mi-am pus gluga hanoracului meu negru pe cap si am luat-o in directia lor . Nu am vrut sa ma apropii prea mult si m-am asezat pe o banca nu foarte aproape , dar indeajuns incat sa ii pot auzi .

-Nu inteleg de ce mai esti cu mine daca tot nu ma mai iubesti ! Nu ti-am gresit cu nimic ! Tipa tipa . Era frumoasa , cum sa nu o iubesti .

-Te iubesc ! fata de la liceu nu inseamna nimic pentru mine . E doar o prietena , am dat peste ea de dimineata si nici macar nu o cunosc .

-Atunci de ce ai iesit cu ea dupa ore ? Chiar pare ceva serios . Ore cine sunt ?

-Stefan are nevoie de Maria , si am aflat de la cei din clasa ca Becca o cam cunoaste , asa ca i-am prezentat-o , poate se combina si el cu ea .

-Off Nick , ce imi faci tu mie ! stateam ca proasta pe banca si faceam tot posibilul sa nu plang . Stiam ca nu e bine sa ma atasez de el !

In drum spre casa m-am gandit la ce voi face in contiuare , Stefan era destul de atragator si in combinatie cu Maria cred ca e irezistibil .

Chiar Conteaza ? Where stories live. Discover now