Capitolul 23 - Distractie si pedeapsa

3.3K 241 66
                                    

N/A Da, pe langa faptul ca m-am lungit iar si am dat actiunea naibii in favoarea hormonilor (si m-am abtinut cat am putut sa  descriu cum trebuie, cu detalii, pentru ca o dadeam in porno), am pierdut si mult timp pe capitolul asta ca am avut inspiratia sa scriu jumatate din el pe Beating Heart de la Ellie Goulding. Deci, da, thanks.

Spor la citit!

XOXO Iss



Christian imi saruta mana stanga, apoi fiecare deget pana ajunge la cel inelar.

- Esti a mea acum, repeta cu un zambet copilaresc, inainte sa imi sarute gatul din nou.

Ma musca usor de ureche, apoi coboara din nou spre clavicula, insa il opresc cand aud cateva usi care se deschid.

- Gata, soptesc cand emotiile ma cuprind.

Imi indrept rochia in partea de jos, cu toate ca nu a fost sifonata de miscarile logodnicului meu, si imi aranjez cu grija decolteul pe care brunetul a reusit sa il deranjeze cand si-a strecurat mainile inauntru. Imi trec mainile prin par pentru a-l netezi, iar Christian isi sufleca mai bine manecile camasii si ale sacoului, pana ajung la coate. Isi indreapta cravata, apoi se pozitioneaza in stanga mea. Ma saruta pe buze incurajator.

- Fii regina mea, imi zice cand ceasul gemenelor incepe sa bipaie.

Deschide usa cu zambetul pe buze, eu iesind prima, imediat urmata de el.

Rasuceste cheia in broasca inainte sa o strecoare in buzunarul sacoului, eu neluandu-mi ochii de la el. Simt privirea blondelor dintr-un colt al holului si imi indrept spatele, adoptand o postura eleganta. Realizez ca mai multi ochi au inceput sa ne priveasca. Tensiunea de pe hol poate fi taiata cu un cutit. Azi-noapte toti profesorii au cautat cuplul in speranta ca il vor putea gasi, insa fara vreun succes. Asa ca, iata-ne.

Chris se intoarce cu fata spre mine, purtand un zambet plin de adoratie. Imi intinde bratul, eu acceptandu-l cu mandrie. Inainte sa pornim, pentru ca ii place sa se dea in spectacol de cand l-a scos mama lui din pantec, imi atinge buzele de ale mele intr-un gest tandru, fara sa ma sarute. Imi da o suvita de par din ochi (ma intreb daca nu a facut vreo vraja sa apara acolo, avand in vedere ca aveam parul perfect, iar impletitura care imi fixa tiara era facuta sa imi tina parul pe spate) si incepem sa facem pasi siguri spre sala de mese. Mana mea insemnata este deasupra mainii simple a lui Christian, iesind in evidenta mai mult ca sigur cu stralucirea ei iesita din sfera comunului.

Imi ridic privirea fiindc pregatita sa infrunt multimea de vrajitori si constat cu stupoare ca toti s-au oprit din a merge, ramanand in dreptul usilor pentru a se holba la noi. Majoritatea are gurile cascate, privindu-ne cu ochi mari increduli. Fetele se uita ba la mana lui Christian, ba la mana mea cu inelul mare de la el. Apoi la tiara, si procedeul de repeta.

- Esti cea mai frumoasa printesa care a existat vreodata, imi sopteste brusc, eu intepenind.

Asta nu era parte din plan. Nu ma pot controla daca imi vobeste pe vocea asta joasa si sexy si imi zice lucruri din astea!

- Ce crezi ca faci? reusesc sa murmur speriata cand isi pune mainile pe obrajii mei, spiralele sale iesind mai mult ca niciodata in evidenta.

- Ma distrez, recunoaste astfel incat doar eu sa il aud, ca apoi sa rada gutural si sa isi lipeasca buzele de ale mele.

De fata cu toata lumea, tin sa subliniez!

- Simt nevoia disperata sa arunc cu ceva in tine, ii zic printre dintii aranjati intr-un zambet.

Universitatea magică din GraywichUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum