2

4.1K 102 73
                                    

Hij staat zowat aan de jongen vastgekleefd, wanneer ze elkaar aan beginnen te raken loop ik naar ze toe. "Wat is dit?" ze laten los en Louis rolt zijn ogen.

"Umm.., zoenen?" lacht hij.

"Waarom wilde je het überhaupt worden als je toch iedereen neemt die op je pad komt?" hij haalt zijn schouders op.

"Wie zegt dat ik het met hem ga doen?" dit keer is het mijn beurt om te lachen.

"Ik."

"En dan nog? We moeten echt nooit meer samen naar een club gaan of wat dan ook, alleen naar elkaar gaan als we elkaar willen nemen. Niet voor vermaak, getroost, whatever, je begint je nu al aan me te hechten. Je kan die gevoelens beter aan de kant zetten of we stoppen ermee," ik slik.

"Oja, en ik weet niet of ik je de regel al verteld hebt maar we mogen zoenen met wie we willen." grijnst hij waarna hij zijn lippen opnieuw op die van hem drukt, ik slik.

"Ik ga even met een vriend mee." mompel ik terwijl ik naar Niall wijs, die achter me staat.

"Je doet maar."

Ik knik en loop met Niall mee naar zijn auto. "Hij ziet er niet echt aardig uit."

"Is hij ook niet." mompel ik waarna ik in de auto stap.

-

Ik word wakker in een onbekend bed met knallende koppijn, ik kijk naast me waar ik een blonde jongen zie liggen, in alleen zijn boxer, oh god.. hoe heette hij ookalweer? Nigel?

Hij wordt even later ook wakker. "We hebben het toch niet gedaan hè?" vraag ik gespannen.

Hij lacht hard. "Nee, ik ben straight, remember?" ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan.

"Wilde je het dan?" vraagt hij grijnzend.

"Nee, nee, oh my god, nee. Ik dacht gewoon, we lagen allebei in onze boxers in bed in een onbekend bed en-" hij legt zijn hand op mijn schouder en glimlacht.

"Het is al goed, ik begrijp je," hij grinnikt zacht. "Je bent bij mij thuis, je had gister ruzie met je vriend ofzo dus toen ging je met mij mee naar huis en zijn we hier na nog meer gezopen te hebben in slaap gevallen, of we waren bewusteloos geraakt, kan allebei." hij lacht opnieuw.

Ik lach met hem mee maar ren na een korte tijd naar de wc waar ik overgeef. "Wow, gaat het wel?" ik knik en spoel door waarna ik mijn tanden poets.

"Gewoon een kater denk ik, ah fuck!" schreeuw ik waarna ik naar mijn hoofd grijp.

"Ga maar in bed liggen, ik heb wat minder last van een kater. Ik breng je zo wel een paracetamol." ik frons.

"Waar heb ik dit aan te danken?" hij haalt zijn schouders op.

"Ik houd er gewoon van om mensen te helpen." ik schud mijn hoofd glimlachend en ga in bed liggen waarna ik de dekens hoog over me heen trek.

"Ik kom zo terug." ik knik en na een korte tijd is hij terug met een glas water en een paracetamol. Ik neem hem in en ga weer liggen.

Wie moet ik eigenlijk bellen? Ik woon met een huisgenoot, Liam. Maar hij is met zijn vriend Zayn op vakantie en Louis.. ja, ik mocht hem blijkbaar alleen opbellen als ik hem wilde nemen. Met een kater terwijl ik me fucking ziek voel? Nee bedankt.

friends with benefits // l sWhere stories live. Discover now