-ÖNEMLİ!!-

4.8K 119 17
                                    

Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum

Şunu söylemek istiyorum... Birinci bölümün yorumlarını okudum ve bazı arkadaşlar dalga geçmişler. Ama ben ortada dalga geçilecek bir durum görmüyorum. Çünkü herkes hata yapabilir. Dalga geçmek yerine nazikçe söyleyebilirsiniz... Sorun değil yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize.

Burdan " popi olanlardan bazıları böyle kendini beğenmiş mallar olabiliyor" diyen kişiye söylüyorum...

İlk önce düzgün konuşmasını öğren. Ben kendimi birşey zannetmiyorum. Ve popi olduğumu düşünmüyorum. Evet kitabın okunma sayısı çok ta az değil, çok fazlada değil. Kelimelerine dikkat et. Asıl sen kendini beğenmiş bir insansın ki böyle bir yorum yapıyorsun. Ben sadece seni uyarıyorum...

Diğer bir konu arkadaşlar... özelden soru soranlar var. Özelden maalesef cvp veremiyorum çünkü bir sorun var. Bende anlamadım tam sorunun ne olduğunu. Aklınızda kalan sorular varsa yorumlara yazabilirsiniZ... Sizce bir özel bölüm daha yazmalımıyım?. Bunuda yorumlara yazarsanız sevinirim.

( bu konuşmayla kesinlikle sizi ezmiyorum veya fazla abartmıyorum. Sadece ufak bir rica ve o arkadaşa uyarı yaptm. İstediğinizi düşünebilirsiniZ arkadaşlar. Ben yinede sizi çok çok seviyorum)

Biraz fazla konuştum galiba :D

Hepinizi çok seviyorum öpüldünüz :*

Kötü Kız  (Tamamlandı)Where stories live. Discover now