Popcorn Unicornul

1.2K 44 12
                                    

Partea 1. - Taramul Unicornia.

Se afla...ei bine nu stiu exact unde se gaseste.Nu am fost niciodata acolo.Totusi cred ca o sa fac o vizita iarna asta.Am auzit ca fac cei mai buni biscuiti cu praf de curcubeu.Popcorn a mai fost in vizita la matusa,bunicului ,mamei lui si mi-a adus si mie.Nu am mai dormit o saptamana.Ei bine.Priveste partea buna!Pai,de fapt,nu e nicio parte buna.In afara ca a opta zii am petrecut-o dormind nu s-a intamplat mare lucru.Sa revenim.Din cate mi-a povestit Popcorn (sau din cate a incercat sa imi povesteasca fiindca nu am invatat inca toti termenii unicornieni) e un loc frumos,cu soarele de marimea unei mingi de volei,patrat,verde,rosu,mov,albastru,galben sau portocaliu (depinde de ora).Pajistile sunt pline de jeleuri colorate si sunt tunse in fiecare saptamana.Pufarine multicolore zboara din acadea in acadea pentru a culege sarea de lamaie mult prea acra pentru a fii mancata de gnomi.Norii pufosi care NU (si subliniez) sunt facuti din vata de zahar cum va imaginati voi sunt asa de dezgustatori incat nici trolii ce mananca orice nu se ating de ei.Un rau de pepsi traverseaza intreg taramul.Am incercat sa inteleg si restul propozitiilor dar oricat m-as straduii ,la ora asta nu mai inteleg decat bla,bla,bla ,unicorni,bla,bla,bla,pufarine,bla,bla,bla,popcorn e cel mai frumos unicorn.Stai ce?Scuzati-ma .Am plecat putin de la laptop si se pare ca cineva isi face de cap la povestea mea.Da,scuze a noastra.

Partea 2 -specii de unicorni

a) Pandicornul =este o specie des intalnita jumatate panda jumatate unicorn.In unele cazuri mai speciale este un panda caruia i s-a blocat un corn in cap si a fost canfundat cu un pandicorn.

CUM IL IDENTIFICI : asta este foarte simplu.E mare,gras,cu un corn ce seamana cu un cornet de inghetata in frunte,si poarta o placuta pe care scrie :" i'm a pandicorn!" .

b)Unitato= este o specie rara ce traieste pana la 8 luni (sau pana putrezeste) jumatate cartof jumatate unicorn.In unele cazuri este un cartof cu un creion infipt in cap respectiv in fund.

CUM IL IDENTIFICI : ai vazut vreodata un creion?sti ce-i ala un cartof?Atunci esti pregatit.

c)Unitella=este o specie pe cale de disparitie fiind vanata foarte des.Motivul este ca aceasta specie se caca cu nutella.Doar nu credeati ca ce mancati voi dimineata pe paine apare gata in borcan.Aceasta specie este folosita in fabrici nutelliste.

CUM IL IDENTIFICI : E un unicorn a oricare altul.Aveti grija ! Corn ascutit!Acoperiti-va fundul,fata,burta sau orice alta parte a corpului de care aveti nevoie.

*Nota autoarei*

Am facut-o si pe asta!Am incercat sa scriu o comedie.Daca o citeste cineva as vrea sa stiu cum vii se pare .Daca sa o continui sau daca a dat talentul peste mine si sa ma las cat mai am timp.

Pupicei {Lya}

Popcorn UnicornulWhere stories live. Discover now