*Ljubaav*

92 11 91
                                    

Ljubav je koska koju svaka budala mora da glođe..

Počitala sam još odavno ovu rečenicu u maminom leksikonu iz srednje škole, i slažem se sa onim ko je napisao.

Niko od nas ne zna šta je prava ljubav dok se jednostavno ne dogodi. To može da bude ljubav na prvi pogled sa totalnim strancem kojeg smo upravo sreli, a može i da se desi da upravo sedimo pored svoje prave ljubavi a da ni ne znamo to..

Često se desi da smo zaljubljeni u svog najboljeg prijatelja, a da ni sebi to ne smemo da priznamo,a kamoli njemu. E onda se vratimo u prošlost i počnemo da preturamo po uspomenama da bi na kraju shvatili da je tu ipak nešto više od prijateljstva..


Okej, ja sam bila u sličnoj situaciji samo što mi nije bio NAJBOLJI prijatelj, ali dobro..tako nekako..
Hah, poznajem ga od vrtića, a juče smo slavili dva meseca veze, ko bi reko.

Dušaaaa!! ^-^ <3

Ali dobro, zanemarimo mog dečka!! Ljubav ne predstavlja samo veza sa nekim dečkom! HRANA je moja najveća ljubav!! Kada bih se sutradan posvađala sa dečkom, odmah bi mu sve oprostila kada bi me izveo na večeru (ma i jedan hamburger bi bio dovoljan, njamii)

Ništa bez nečeg slatkog na kraju! :D
Uh, čoveče, ogladneh od svega ovoga!

Ah, još jedna moja velika ljubav! Cveće! Ruže najviše!! (@LoveIsShit znam da misliš da sam ubica, ali ona ruža koju si pomenula u svojoj random knjizi je još uvek živa!! Msm na celu biljku, ne na onaj cvetić u tvojoj ruci!)

Pa sad, znam da ima još dosta 'vrsta' ljubavi, ali ovo su moje tri najveće ljubavi!! (@LoveIsShit ti se ne računaš, jer je opše poznato da ćemo ostariti zajedno ;))

~To bi bilo to od mene na temu ljubavi. Vote/kom ako vam se sviđa. U komentaru mi možete ostaviti predlog o čemu naredni put da pišem~

~Kisses~M~

It's Just MeWhere stories live. Discover now