Noen kjekke gutter i kikkerten?

13 0 3
                                    

Dette er historien om Linea og Hanna. Hver sommer drar de to beste vennene på telttur. I år hadde de bestemt seg får å dra på tur nedenfor hytten til bestefaren til Hanna. De trodde denne turen kom til å bli like bra som alle de andre men der tok de feil den ble mye bedre. For det var den sommeren de møtte stebrødrene Thomas og Henrik.

Moren til Linea kjørte de to bestevennene ut til der de skulle sove. Det var kjempe fint vær og begge var kjempe gira og glade.Plassen de skulle sove hadde både egen strand og brygge så det første de gjorde etter de hadde slått opp telte var å sole seg å bade.

De lå på brygga å sola seg det var helt stille helt til de hørte lyden av en hageslange. Linea såg seg rundt å tok fram kikkerten bestefaren til Hanna hadde liggende i båten. Hanna spurte
- ser du noe?
- ja, se der og ga kikkerten til Hanna og pekte mot nabo hytten.
Hanna såg i kikkerten og der såg hun to gutter i bar overkropp og vasket en stor hvit båt. begge guttene hadde store muskler og six-pack.
- SHIT!!!!! De ser hit sa Hanna
- Hva gjør vi!!!
- lat som ingen ting
Begge guttene ser enda bort mot jentene og startet å vinke.
- DE VINKER!!!!
- skal vi vinke tilbake???
- nei er du gal!!! fortsett å lat som ingenting.
Guttene stoppet og vinke. Plutselig hører Linea og Hanna to jente stemmer komme nermere de snur seg det er storesøstera til Hanna og venninna hennes de er på vei ut i båten til Hannas storesøster. Linea og Hanna sier ingentig. Men idet storesøstera til Hanna skal til å sett seg i båten ser hun kikkerten som låg vedsiden av Hanna smiler hun og spør noen kjekke gutter i kikkerten eller??

Hanna og Linea ser på hverandre og svarer nervøst................

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Double troubleWhere stories live. Discover now