Prima senzatie

6 1 2
                                    

-Annie! Hai la masa!! E tarziu!!

Of.. asa ma trezesc eu in a 2-a zi de vacanta.. Strigatul matusei imi face mereu ziua ami frumoasa :))). Imi aduc aminte ca am plecat din casa aia plina de stres.. in fine.. Eu ma ridic usor din pat cu ochii inte-deschisi si ma uit linistita la ceas.

"Oooohh.. am uitat!! Doamne, am dormit pana la 10 si am uitat de Harry!" spun eu in mintea mea dezordonata..

In 5 minute am reusit sa imi fac rutina de dimineata si imediat am iesit alergand pe usa.. Imi iau repede bicicleta veche si pedalam cat puteam de iute. Ma indreptam in locul meu si al lui Harry. Un loc aproape de padure pe care nu circula multa lume. Noi il numim "Marginea" deoarece este locul cel mai indeepartat al orasului. E perfect sa fim doar noi acolo deoarece lumea interpreteaza cand vede o fata si un baiat.. impreuna.

In 2 minute ajunsesem la locul nostru. Ma uit imprejur ingrijorata si nu vad pe abosolut nimeni. Ma dau jos de pe bicicleta si ma asez pe bancuta din apropiere. "Iar am facut-o! Iar am stricat eu totul! De ce nu mi-oi fi pus alarma?!!" gandeam eu aproape rosie de furie cand.. La un moment dat cineva ma luase strans in brate si ma ridicase!

-HARRY!! spun eu cu lacrimi in ochi. Nu ai idee ce dor mi-a fost de tine!!

(Harry era un baiat inalt, solid, cu parul blond si cu ochii albastri-verzui)

- Si mie! Asteptam de mult timp sa iti dau imbratisarea asta!

Trecusera o ora intreaga si noi tot nu terminasem de povestit.. stateam si glumeam cand o replica de-a lui Harry mi-a atras atentia:

-Reaoo!! Nu ma pupi si tu ca nu m-ai vazut de mult timp! Cand ti-am zis ca nu ma iubesti deloc.. spune el in gluma.

-Off.. ce gluma.. Tu chiar vrei asta?! Daca vede cineva?!

-Eu ti-am zis ca nu vrei sa ma vezi.. incearca el sa ma forțeze

- Bine..

-Nici macar nu ajungi, piticot! (supunea asta deoarece eu abia ii ajungeam pana la nas)

Ma urc pe o piatra si incerc sa il sarut pe obraz. Dar degeaba! El tot se tragea in spate ca sa ma enerveze! Pana la urama puteam reusi, dar ceva a stricat momentul iar eu mi-am indreptat privirea sper partea de unde se auzea o voce ragusita:

-Annie! Ce faci?! Stai sa vezi cand o sa afle nasa ta!

(Era doamna Wesley. O femeie in varsta care traia singura intr-o casa plina de pisici. Nu avea altceva de facut numai sa stea pe drum si sa "pazeasca" trecatorii..)

La cuvintele aceste eu panicata m-am intors sa vad cine ma ameninta si atunci.. s-a intamplat! Nu stiu daca a fost "asa renumitul prim sarut din viata oricarui om" deoarece el ma sarutat intr-un fel pe marginea gurii. Harry isi dadea seama de situatie. De ce o sa spuna doamna Wesley si de tot ce se intamase.. Eu nu mai stiam ce sa fac.. Mi-am luat bicicleta si am fugit fara sa mai spun ceva..
Cand am ajuns acasa nu eram sigura ce s-a petrecut.. adica.. aveam o senzatie ciudata.. nu puteam sa imi scot chipul lui Harry din minte.. ma durea burata, nu mai eram atenta la nimic si ma trezeam chicotind fara motiv.. niciodata nu mai mi se intamplase asta.. ma intrebam: "Oare sunt cumva indragostita de Harry? "
Nu! Nu avea cum! Suntem cei mai buni prieteni! Si in plus nu ma place!

Momentul asta de gandire se întrerupse din cauza telefonului.. Ma uit linistita la el si observ ca ma suna chiar el.. I-am raspuns.

-Buna.. salut eu nedumerita..

-Hei, Annie.. aaa.. stii.. uite.. nu vreau sa iti fac probleme.. adica.. eu chiar imi cer scuze pentru tot..

-Stai linistit nu e vina ta.

-Esti suparata din cauza doamnei Wesley?

-Aah.. Nu...Defapt.. aa.. Da! Mai bine vorbim mai tarziu.. aaa... ma cheama Ron.. Paaa!!

Si inchid telefonul disperata.. tocmai era sa ii zic adevaratul motiv pentru care eram ingrijorata.. dar nici eu nu mai stiam sigur ceea ce se intamplase cu noi.

***

Urmatoarea zi imi mai trecuse teama.. imi iau ghizdanul si ma indrept spre locul unde am meditatiile la matematica (da, nasa ma forta sa fac meditatii in vacanta) cand vad pe drum o silueta cunoscuta. Era Harry. Nu il puteam saluta din cauza lui Ron care ma insotea si nu voiam sa faca iar glume proaste. Ma uit cu multa atentie la Harry si observ ca nu era singur. Il insotea o fata frumoasa, blonda cu ochii de un albastru puternic si cu un corp de invidiat . Nu o cunosteam dar cei doi erau apropiati. In fine.. nu voiam sa ma mai gandesc la tot felul de chestii care sa imi distraga atentia si am continuam drumul..

Nici nu incepusem bine meditatiile ca vad telefonul cum de aprinde. Aveam un mesaj. Era de a Harry cu textul "M-am idragostit!!💖". Fericita, ma gandeam daca si el a simtit ieri acelasi lucru ca mine. Ma gandeam ca poate voi putea avea si eu un prieten mai "apropiat". In acel moment eram asa de entuziasmată ca nici nu mai ascultam ce zicea profesorul. Ma gandeam cum o sa fie! Asteptam cu nerabdare sa ma intalnesc cu Harry!!

😍💖😀💕😅💗😄💟🤗❣☺💞😙💌😘

"Prieteni.."Where stories live. Discover now