3 - "Friends with benefits?"

66 6 2
                                    

soo, jeg glemte wattpad helt..Men nå LOVER JEG at jeg skal legge ut oftere. Jeg har allered planlagt alt som skal skje videre i boka,og kjeg har full kontroll ;) tror jeg i hvertfall



"Omg, det er pizzadag i dag!" sier Thomas begeistret. Jeg klapper entusiastisk og slikker meg på leppene.

"Dere to er virkelig glade i pizza." sie rhun og himler med øynene.

"Ja, vi er det faktisk. Uten pizza så hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag.." sier Thomas altfor overdramatisk. Jeg, Thomas, Sarah og Hayes stiller oss i køen som er uendelig lang. Køen er faktisk helt til klasserommene, og klasserommene er liksom 5 minutter unna kantina. Og vi står helt sist i køen. Tenk hvis køene er så lange hver eneste dag?

"Dere? Køene er vel ikke så lange på vanlige dager?" sier jeg og håper at de sier nei.

*Nei, det er bare på sånne spesielle dager som foreksempel når vi får lasagne eller pizza eller sjokoladepudding." sier Hayes og smiler halvsmilet hans.

"Vent, får man pudding på denne skolen?" spør jeg og prøver å gjemme hvor glad jeg faktisk er.

"Ja, hver onsdager og fredager," sier Thomas.

"Herregud, jeg elsker denne skolen allerede! De serverer pudding her!" nestenroper jeg og smiler verdens største smil. Thomas, Sarah og Hayes begynner le. Jeg kan til og med høre latter rundt meg. Men det er en latter som skiller seg spesielt ut. Carter Rowland. Selveste Carter ler. Av meg. Han begynner å gå mot meg og stopper en meter foran meg. En liten del av meg ville ha han nærmere han, men en stor del av meg syntes en meter var nok. "Så bra at du liker skolen da," sier han og går ut av kantina med Sylvain og Gabe bak han. Folk stirrer på dem som om de var guder. Så snart de tre kjekke guttene var ute av kantina, rettet nesten alle blikkene mot meg. Folk begynner å hviske og peke på meg, som om jeg var en diger edderkopp som prøvde å drepe alle sammen. Etter mindre enn 1 minutt slutter alle sammen og se på meg, og vennene mine ser overrasket på meg.

"Hvorfor snakket selveste Carter Rowland til deg? Og hvorfor smilte han? Han smiler aldri! Vent, er dere fuckfriends? Friends with benefits?" sier Sarah.

"Hva, nei! Vel, det har seg sånn at jeg kræsjet i ham, men det skjedde ingenting mer. Bare det at jeg falt og han ikke hjalp meg opp, og at jeg kom 10 minutter forsent til timen," sier jeg fort.

"Kan du muligens snakke litt saktere?" spør Hayes.

"Vent, du kræsjet i Carter uten at han banket deg opp?" spør Thomas. Med en gang han ble ferdig med setningen ble ansiktet hans røde av sinne. "Han skadet deg vel ikket?" spør han.

"Ja, han gjorde ingenting. Han gikk bare forbi meg rett etter at jeg kræsjet." sier jeg og prøver å roe ned alle sammen. Uten at vi merker det står vi plutselig helt forrest i køen. Thomas og jeg dytter alle deg andre bak oss for å få tak i de siste seks bitene med pepperoni pizza. Begge to tar en halv med pepperoni pizza, imens alle de andre må ta skinke. Jeg og Thomas gir hverandre en higfive, før jeg, Thomas, Sarah og Hayes går sammen til bordet 'vårt'. Jeg tror jeg faktisk kommer til å bli gode venner med Sarah og Hayes.
-
Riiinnggg!

Skoleklokka ringte, og jeg pakket sekken min fortere enn du kan si ost. Sarah,Hayes og Thomas gjorde akkurat det samme. Jeg fikk nemlig høre at de som blir igjen helt sist i klasserommet, tvinger mattelæreren vår herr.Graham til å rydde hele klasserommet. Derfor er det så viktig å komme seg ut så fort du kan. Jeg venter helt til alle de andre er ferdige, før vi løper ut av klasserommet. De andre kom seg lett ut mens jeg måtte sparke,klore, og slå for å komme meg ut. Jeg kom meg ut til slutt men jeg fikk et lite sår.

"Herregud, vi klarte det," sier Hayes og gir en highfive til alle sammen. 
"Vil noen av dere finne på noe idag?" Spør Thomas.
"Ja, jeg kan nok det," sier både Sarah og Hayes samtidig.
"Du skylder meg en cola!" roper Sarah så høyt hun klarer.
"Åh, søren " sier Hayes og gnir seg på panna.
"Ok, jeg vet at dere to kan, med hva med deg, Brianna?" Sier Thomas.
"Jeg heter Bree. Sorry, jeg har en date med noe i dag," sier jeg og håper de ikke spør om hvem jeg skal på date med.
"Oh-em-gee! Hvem skal du på date med?" Sier Sarah og nesten hopper av glede.
"Jeg skal på date med...Lover dere ikke å si det til noen?" Sier jeg og later som om jeg er seriøs.
Hayes og Thomas nikker.
"Ph! Er det Carter?" Spør Sarah.
"Nei, det er en annen. Jeg tror dere kjennee ham. Han heter Esteban Julio Ricardo Montoya De La Rosa Ramirez." Sier jeg og kjemper hardt for å ikke le.

"Herregud, jeg trodde at du faktisk skulle på date..Men egentlig så overrasker det meg ikke," sier Hayes og ser bort.
"Hva skal det bety?!" Sier jeg.

"Ikke noe spesielt." Sier Hayes.

"Men, Bree, kan du ikke bare bli med oss? Vi kan dra på senteret og ha det gøy!" Sier Thomas og lager valpeøyne. Noen sekunder senere gjør Hayes og Sarah det også.

"Greit..." Sier jeg og gir meg, "men da MÅ vi gå til godtebutikken," sier jeg og legger ekstra trykk på må.
"Ja, seff vi gjør det!" Sier Sarah.
"Når skal vi dra, da?" Spør jeg.
"Nå," sier Thomas, "jeg kjører fordi jeg er dritkul." sier Thomas og drar oss mot utgangen.

-----

"Kom igjen, sluts. Vi skal til McDonalds." sier Thomas.

"Nei, vi skal til godtebutikken!" sier jeg.

"Vi drar først til McDonald's, også til godtebutikken." sier Hayess.

"Ja, greit." sier jeg og vi går mot McDonalds.

----- (sorry for at jeg hopper over)

"Vi skal ha 30 cheeseburgere," sier Sarah selvsikkert til kassadamen som ser på oss rart.

"Stor eller liten drikke?" spør damen.

"4 store drikker," sier jeg..

Vi betaler 500 kr, og går litt unna kassa for å vente på burgerne. Etter 10 minutter står burgerne våres klare på ett brett, og vi tar den med til bordet vårt.

"Vi glemte brusen..Kan du hente den bree?" sier HAyes.

"JA, ok, jeg henter dere. Dere får faen meg ikke ta en bit for jeg er tilbake," sier jeg og gir dem et truende blikk. Men jeg tror ikke det var så truende fordi de begynte å le..

Jeg går mot kassa og henter brettet med de 4 koppene. Men akkurat da merker jeg at Carter og gjengen setter seg noen bord unna oss. Som betyr at jeg må forbi dem. Ja ja, får vel bare få det gjort...Jeg går sakte mot bordet, og prøver å ikke dumme meg ut foran Carter. Jeg tok et skritt og prøvde å ikke falle, men det motsatte skjedde. Jeg falt. Jeg falt foran Carter. Jeg mistet balansen, mistet brettet og falt på gulvet. Foran Carter. Jeg står sakte opp av den store vanndammen, og løper tilbake til vennene mine. Jeg trodde de syntes synd på meg, men neeida. De lo så hardt at man kunne se tårer falle ned på kinnene.

"Haha, så morsomt," sier jeg og setter meg ned.
"Ikke sant!" sier Hayes og fortsetter å le.
-
Denne delen er superkjedelig, men tro meg, dette kapittelet kommer til å være superviktig.

i hate u, i love uWhere stories live. Discover now