4. Olivia

7 2 1
                                    

We hebben nu denk ik wel alle belangrijke informatie over de inwijding aan Jace verteld. Hij weet nu wat zijn inwijding inhoud en wie er allemaal meehelpt. Ook heeft hij een voorbeeld van een inwijding te horen gekregen zodat hij tenminste weet wat zou kunnen gebeuren. Maar gelukkig weet hij nog niet dat Liz en ik de tweeling zijn. En geloof me, daar gaan we gebruik van maken. Je kan de inwijding gemeen vinden, maar wij zijn niet degene die beslissen dat er iemand nieuw komt in the Black Houses. Dus eigenlijk is het de schuld van de directie dat we die inwijdingen houden.

In ieder geval ben ik nog steeds super blij dat Liz morgen komt. Al helemaal vanwege die inwijding. Die Jace gaat het nog moeilijk krijgen met ons tweeën! We zijn echt een kopie van elkaar! En natuurlijk waren Liz en ik de tweeling in de inwijding van Jack. Dat waren echt goede tijden!

Maar voor nu zeg ik tegen de anderen: 'Sorry jongens, maar ik moet nu echt gaan! Ik heb repetitie van de film en daarna moet ik boodschappen doen. Eten de jongens ook mee?'
Max zegt: 'Nou ik weet niet hoor? Wat gaan we eten? Toch niet iets met kip? En wie kookt er?'
Hel antwoord: 'We eten spaghetti en het is Liv haar beurt om te koken.'
Jack zegt: 'Nou, als Liv kookt komen we allemaal! Als Anne had gekookt dan had ik alvast een brandblusser klaar gezet en een pizza besteld!'
'Nou zeg!' Roept Anne verontwaardigt.
Hel zegt: 'Kom op Anne! Jack heeft wel een beetje gelijk!'
'Oké, oké. Ik geef al toe!' Zegt Anne.
'Oké, eet iedereen mee? Dan hou ik daar rekening mee met boodschappen.' Zeg ik.
Niall zegt: 'Ja iedereen eet mee!'
'Oké tot straks dan!'
'Tot straks!' Roept iedereen in koor.

Ik loop de muziekkamer uit en loop naar mijn kamer toe, die op dezelfde verdieping zit. Iedere kamer in dit huis heeft zwart als basiskleur. Zo ook mijn kamer. Ik heb eigenlijk 3 kamers waarvan ik 1 kamer als woon/slaapkamer heb gemaakt, 1 kamer als badkamer en ook heb ik nog een kleinere kamer waar ik een bank met daarboven een bed, een boekenkast, een radio en een tv heb staan. Nu vraag je je vast af waarom ik al die spullen 2 keer heb, want die spullen staan ook gewoon in mijn woon/slaapkamer. Maar laat ik zeggen dat Liz en ik altijd al van kleur hebben gehouden maar dat niet laten zien. Daarom heb ik die aparte kamer met veel kleur gemaakt zodat er tenminste iets is met kleur in mijn kamer. Op die aparte kamer zijn deur zit ook een slot zodat niemand in die kamer kan komen. Zo weer ook niemand dat ik heel veel van kleur hou. Het zou namelijk raar zijn als iemand die in the Black Houses zit van kleur houd terwijl ze altijd zwart draagt. Ik heb wel gekleurde kleding maar daar weet bijna niemand van af. Eigenlijk heeft dat dezelfde reden als die kamer.

In ieder geval pak ik nu snel mijn tas en stop er geld, mijn script en wat onderdelen van mijn kostuum in. Ik laat de spullen die er nog inzaten gewoon lekker in mijn tas zitten want ik heb geen zin om die eruit te halen.

Ik loop naar beneden en ga naar buiten. Ik pak mijn, natuurlijk zwarte, omafiets en fiets naar de set. We hebben hier op het schoolterrein 2 gebouwen waar films kunnen worden opgenomen. Ook hebben we 2 theaters, 5 repeteerruimtes voor de bands, 1 groot sportgebouw waar je veel verschillende sporten kan leren, een bioscoopzaal waar ook een podium is en een groot schoolgebouw. Verder zijn er nog 3 kledingwinkels, een bakker, een slager, een supermarkt, een ijssalon, 2 cafeetjes en 1 grote disco. Zoals je ziet hebben we op het schoolterrein alles wat je eigenlijk ook in een stad zou kunnen vinden. Dus als je iets nodig hebt hoef je het terrein eigenlijk niet af.

Het is hier net een kleine stad, maar dat moet ook wel want ook alle mensen die hier werken wonen op dit terrein. Ook kan je als leerling zijnde bijbaantjes nemen zodat je meer als een echte tiener kan leven. Zo werk ik in een café en de band verdiend ook geld door op te treden. Buiten school zijn Lin, Liz en ik ook modellen want onze moeder heeft een eigen modellenbureau. En mijn vader is één of andere hoge pief bij Shell wat ook best logisch is, want onze achternaam is Shell. Dus zoals je ziet zijn we best rijk, maar ik heb het baantje bij het café omdat ik voor mijn eigen geld wil zorgen. Okal verdien ik ook genoeg met de andere baantjes, het is altijd fijn om wat extra's achter de hand te hebben.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jul 16, 2016 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

The Black HousesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu