JUSTIN VE BEN

252 5 0
                                    

Justin arkamda belirdi. Gel gezelim biraz dedi. Babama baktim. Izin verdi hemen bana. Justin arabasina dogru ilerledi ve kapiyi acarak yol verdi. Arabaya oturdum zor da olsa. Sonra hemen kapiyi kapatti ve sofor koltuguna gecti. Ustu acik arabaydi. Saclarimi actim. Rengarenk saclarim upuzun oldugu icin ayri bir tarz oldu. Resmen spora gecis yaptim. Justin arabyi calistirdi. Ancak paparazzilerden kacis yoktu. Arabanin etrafini kusattilar resmen. Sorular sormaya calisiyorlardi. Biz ise pek dinlemiyorduk. Justin gaza basti ve paparazzilerden uzaklastik. Nereye gidiyoruz? dedim. Aslinda bilmiyorum. Yemek yemeye gidelim mi? dedi. Olur ama ne yiyecegiz? dedim. Justin ise Gel pizza yiyelim dedi. Guzel fikir dedim ve pizzaciya dogru yola ciktik. Bu elbiseyle pizza yemeye gitmek biraz farkli oldu ancak umrumda degildi. Justin le beraber iceri girmemizle hemen belieber lar kosa kosa Justin le forograf cektirmeye geldiler yanimiza. Justin birkac fotograf cektirdikten ve imza verdikten sonra pizza siparis edebildik. Sonra oturduk ve bekledik. Bu kiyafetle ben fazla abartili duruyordum. En azindan Justin daha spordu. Aradan yarim saat gecti ve pizzalar geldi. Birkac insan fotograflarimizi cekti biz pizza yerken. Sonra kendi telefonlarimizla da cektirttik. Cok eglenceli gecti. Sonra tekrar Justin in arabasina bindik ve beni eve birakti. Kapinin onunde durdu ve bir anda bana donup Sana birsey sormak istiyorum.

Tabi ki sorabilirsin.

Ben seni....

Eeee...

Bu bir anda soylenmez ki ya..

Soyle yoksa gidiyorum....

Tamam ya. Soyluyorum...

Dinliyorum...

Katerina ben seni seviyorum... Benimle cikar misin? Erken oldugunu biliyorum ancak seni kacirmak istemiyorum. Belki de sevgilin vardir diye birsey diyememistim. Ancak artik dayanamadim. Ne diyorsun?

Ben de seni seviyorum. diyebildim sadece. Justin le yuzlerimiz gereginden fazla yakindi. Yavas yavas yaklastik. Bir anda geriledim. Ne oldu? dedi. Ben daha once hic... dememle gulmeye basladi. Ciddi degilsin degil mi? dedi. Gayet ciddiyim dedim. O zaman gorusuruz dedi ve yanagimdan optu. Justin e sarildim ve arabadan indim. El salladim ve kapiya donmemle babamin kapiyi acmasi bir oldu. Babam cok kizgin gorunuyordu.....

Bugunluk bu kadar... Can sikintisindan yazdigim bir hikaye iste... Cok cok optum....

EVLATLIK #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin