7┃sevgilerimle.

568 74 42
                                    

Bay Thomas, ceketinin iki düğmesini ilikleyip kapısında 1 yazan odaya girdi. "Merhaba çocuklar!"

"Merhaba, efendim." beş oğlan bir ağızdan karşılık verdiğinde, takım elbiseli adam da masasına geçti. Çocukların hepsiyle tek tek göz teması kurdu. "Taeyong, Jaehyun, Yuta, Doyoung ve Johnny... Bana hislerinizden bahsetmek ister misiniz?"

Söze ilk başlayan Taeyong oldu. "Ben... Çok tuhaf hissediyorum. Bir ormana neden bırakıldığımı öğrenmek istiyorum."

Bunu duyan Jaehyun şaşkınlıkla gözlerini büyüttü. "Orman mı?"

"Evet, sen neredeydin?"

"Bir konferans salonu."

"Bu büyük haksızlık!" kendini tutamayan Taeyong bağırdığında, Bay Thomas müdahale etti. "Jaehyun'dan özür dile. Onun bir suçu yok."

"Özür dilerim."

Jaehyun, burukça gülümseyip arkadaşının sırtını sıvazladı. "Sorun değil kardeşim, kimseyi isteyerek kırmayacağını biliyoruz."

"Sen hislerini söylemeyecek misin Jaehyun?"

"Sadece, heyecanlıyım."

Ardından Doyoung söze karıştı. "Aslına bakarsanız, bizlere hislerimizi sormanızı saçma buluyorum. Sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşadık sayılır, elbette şaşkın ve heyecanlıyız. Ama bir sorum olacak. Ben bir alışveriş merkezindeyken, Yuta ve Johhny sizler nerelerdeydiniz?"

"Ben sahildeydim."

"Johhny?" Doyoung, sorgulayan bakışlarını yönelttiğinde, en sona kalan Johhny kendini suçlu hissetti. "Ben... B-ben ah şeydeydim..."

"Johnny burada, benimleydi." Yine durumu son anda kurtaran Bay Thomas olmuştu. "Ama neden?" Yuta, haksızlığa uğradıklarını düşünüyordu, diğer üç üye gibi.

"Ben gerçekten hepinizden özür dilerim, böyle olmasını istemedim." Johnny'nin gözleri dolduğunda, yanındaki Yuta ona sarıldı. "Şşt, bir daha ağladığını görmeyeceğim. Senin bir suçun yok."

Yaşlı gözlerini eliyle silip, arkadaşları gibi suratına burukça bir gülümseme yerleştirdi.

"Bu kadar gerginlik yeter, şimdi konuşma sırası bende." Bay Thomas ortamın hakimiyetini yeniden kazandı. "Dün gece size bir eğlence olarak bahsettiğim şeyin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Aslında hiçbirinizin eğlenmediğinin farkındayım çocuklar, sanırım bu sadece şirketin hoşuna giden bir şey oldu.

Amacımız, farklı koşullar altında neler yapacağınızı görmek ve takım ruhunuzun ne denli bir seviyede olduğunu ölçmekti. Asıl soru; bunu başardınız mı? Evet. Dört tane bölge belirlenmiş ve çekilen kura sonucu sizler oraya götürülmüştünüz. Yani kesinlikle bunun kasıtlı yapıldığını ve haksızlık olduğunu düşünmeyin.

Bu arada Taeyong, yanında getirdiğin köpek sizinle kalabilir. Hatta yurda da sokabilirsiniz." Bay Thomas bunu söylediğinde, Taeyong gülümsedi. "Çok teşekkür ederim."

"Peki, kağıtta yazan şey neydi?"

"O bir şarkı sözüydü Jaehyun. Red Velvet'in bir ay sonra yayınlanacak olan şarkısının sözleri. Ve sizden yapmanızı istediğimiz de, o sözlerin devamını hayal gücünüzün el verdiği kadarıyla devam ettirebilmenizdi. Ancak ne oldu biliyor musunuz? Mükemmel bir uyum içerisinde şarkıyı baştan aşağı siz yazdınız. Hepinizi gerçekten takdir ediyorum."

Doyoung mırıldandı. "Bu şaka gibi."

"Peki, Johnny neden burada kaldı?"

"Bir kişinin burada kalması gerekliydi Yuta. Dediğim gibi kurada kalması gereken üye olarak o seçildi. Yeri geldiğinde bana tepki bile gösterdi. Ve oturup hepinizin kamera kayıtlarını izledi, evet tekrarlıyorum izleniyordunuz."

Bu sefer mırıldanan Taeyong oldu. "Bunu tahmin etmeliydim."

"Peki şimdi ne olacak diye düşünüyorsunuz değil mi? Görevi başarıyla geçmenizin sonucu olarak, iki hafta dinlenme ve yurttan çıkış izni kazandınız. İstediğiniz kadar kutlama yapabilirsiniz." çocukların hepsinin neşesi yerine gelmiş ve rahatlamışlardı.

"Ah neredeyse unutuyordum, sigara içtiğini gördüm Yuta. Bunun için seninle özel olarak konuşacağım."

"Ups." Yuta gülümseyerek elini ensesine götürdü.

"Başka sorunuz kalmadıysa ben gidiyorum çocuklar."

"Bilmemiz gereken her şeyi öğrendik efendim, iyi akşamlar."

"Size de iyi akşamlar çocuklar." Bay Thomas odadan çıkıp gittiğinde, içeride kalan beş oğlan şaşkınlıkla birbirine baktı. İki haftalık süreçte konuşacakları ve yapacakları çok şey vardı.

Johnny sessizliği bozdu. "Grup kucaklaşması?"

Son

lütfen tüm bölümlere oy verdiğinizden emin olun :*

gold | nctWhere stories live. Discover now