0.1

1 0 1
                                    

Vi hade väntat i nästan 4 timmar, jag vet inte men det känns som att någonting har gått snet i hela skapandet. Hoppas att försöksobjektet fungerar som den ska. Jag vill inte att det ska ske samma misstag som med den förra.

-Michell, om denna inte fungerar så kommer jag förlora många kunder och kunder leder till pengar. Du kommer inte gilla vad som kommer hända med dig då, muttrade Stefan
- Jag vet att denna kommer fungera, vi har gjort flera felsökningar och datorerna visar bara bra tecken, jag visste att det skulle uppstå ett problem så jag skrek till data killen att stoppa processen för att göra en sista " "undersökning". Men då kom hon. Hon va inte i sin tub som hon skulle hon stod precis framför mig. Hon va så vacker. Långt brunt och lockigt hår, blåa ögon och fylliga läppar. Vi kollade efter virus en sista gång på henne medans hon var nedsövd (ett enda virus under skapningen kan leda till dåliga följder)

*****
Jag satt i mitt rum jag hade precis gjort klart sista testet för idag.
-Elin, vill du ha något att äta? Fråga Michell
Michell är den enda som kallar mig för Elin alla andra kallar mig för försökaobjekt 2.
-Ja, är utsvulten hoppas det är mycket bara.
-Har du fått några tecken på dina krafter än?
-Nej, inte än.
-Hoppas att de kommer snart för vi har väntat i  3 månader.
Precis när hon gick hörde jag ett skrik ett skrik från ett barn. Jag sprang ut och det var bara svart, nej en sak till, jag såg att någon var påväg mot mig men personen hade ingen labrock. Jag  försökte gå bak men det var en vägg bakom mig. Vänta lite det har aldrig funnits en vägg där. Jag vände mig om och fick en chock det kändes som att jag stog och stirra i flera timmar, men det hade bara gått nån sekund. Det jag nu hade framför mig och bakom mig var efter mig. Jag kunde inte tänka klart så det första jag gjorde var att springa vart vet jag inte men de fick tag i mig.
-Skada mig inte
-Det ska vi inte vi behöver din hjälp och du ska hjälpa oss vare sig du vill det eller inte och om du gör motstånd eller försöker skada oss kommer vi skada dig.
Vad ska jag göra skada de eller inte, hjälpa de eller inte. Plötsligt hörde jag skriket igen och då kom ljuset tillbacka personerna framför hade jag inte trott skulle göra så här. Inte mot mig i alla fall.
-Zack?

-------------------------------------------------------
Hoppas ni gillar första delen. Det blev ganska kort. Men det kommer längre mycket längre, det lovar jag.
Ni får jätte gärna rösta och kommentera för då blir jag jätte glad❤️

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jul 04, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Freedom?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora