Sunum

703 48 21
                                    

//Selin//

"Havalara bak Emre ya bide toplantıyı erkene aldırmış.Ayy asansör kaçıyor hadi sonra konuşuruz."

Telefonu kapatmadan aceleyle gri asansöre bordo ojesini yeni sürdüğüm elimi koydum.Yavaşça geri açılan asansörde tek değildim içeride Ali Bey vardı.Hızla asansörün bir köşesine geçerek telefonu çantaya koydum.Ali Bey'de benim gibi asansör kapısına bakıyordu.

"Toplantı salonu kaçıncı katta?"

Konuşmam ile sessizlik bozulmuş oldu.Sanki varlığımdan yeni haberi olmuş gibi aniden bana döndü.Boydan kısa bir süzüşten sonra tekrardan asansörün kapısına baktı.

"O kata çıkıyorum."

Haraketlere bak hala ukala.Bencillik anıtı nolucak!

Asansörün açılmasıyla bana yol vererek önce geçmemi sağladı.Ali Bey'i takip ederken aniden durup sendelememi sağladı.

"Benimle tuvaletede mi geleceksiniz Selin Hanım?"

"Ama siz bende toplantı salonuna gidiceğim dediniz."

"Hayır,hayır.Bende o kata çıkıyorum dedim."

Işaret parmağıyla gösterdiği camla kaplı odaya bakınca toplantı salonunun orası olduğunu anlayıp sinirle vurduğum ayaklarımı oraya yönelttim.Cam kapıyı ellerimle aralayıp içeri girdim.Toplantı başlamamıştı.Şirkettekiler sunum için hazırlık yaparken adımın yazılı olduğu sunum tahtasına en yakın koltuğa oturdum.Çantamı aralayıp telefonumu sessize alırken masanın üstüne koydum.İçeriye giren Mertoğlu şirket yetkilileri deri koltuklarında yerlerini alırken sunum hazırlıkları bitmişti.Ucundan baktığım kartonlarda kendi şirketimin çizimleri olduğunu görünce memnuniyetle gülümsedim.Kapı sertçe açılınca toplantı salonundaki tüm gözler kapıya döndü.Ali Mertoğlu hızlı adımlarla yanımdaki yerine geçerken deri koltuktan gelen tiz ses odada yankılandı.Ali Mertoğlu boğazından çıkardığı ses ile tüm gözler tekrardan Ali Bey'e döndü.

"Buyrun Selin Hanım sunuma başlayın."Kolundaki saate işaret parmağıyla birkaç kez vurarak konuşmaya devam etti."Fazla zamanımız yok!"

Koltuktan yavaşça kalkıp sunum tahtasının önüne geçtim.Tahtaya birkaç kez tırnağımla vurarak dikkati tahtaya çektim.

"Öncelikle hepinize günaydın.Normalde öğle vakti olan toplantıyı sabah 7'ye aldıran Ali Bey,sizede günaydın!"

Ali Mertoğlu'na kısa bir bakış atarak sunuma devam ettim.

"Şirketimizin her daim belirli bir vizyon ve misyonumuz var.Tabiki vizyonumuz daha çok geliştirmek bu şirketi."Dikkatler dağıldığı için boğazımı temizleyerek tekrar tahtaya vurdum."Misyonumuz ise şirketlerle iş birliği yapmak biz böyle genişliyoruz.Fakat bu her giyim mağazasına göre değişen bir durum.Şimdi izninizle sunuma geçmek istiyorum.Sorusu olan?"Bir tek Ali'nin eli havada olunca soruyu sordu.

"Başka misyonunuz neler?"

Gülümseyerek üzerinde çizim olan kartonları elime aldım.

"Tek bir vizyon varsa şirketimize göre tek bir misyon olur Ali Bey.Şimdi izninizle sunuma geçmek istiyorum."

Ali alayla gülerken kartonları masanın üzerine yığdım.Uzay temalı olanı elime alarak tahtaya bant yardımı ile tutturdum.

"Bu benim çizimim.Uzay'ın ana kombini bu.Çalışanlarımızdan bu kombini giymelerini rica ediyoruz.Her defilede ilk önce ana manken bu kombin ile gelir podyuma."

Kartonu banttan ayırıp herkesin daha net görebileceği bir şekilde masanın üzerine koyarken diğer kartonu elime aldım.Yine bant yardımı ile kartonu tahtaya yapıştırdım.

"Yaz koleksiyonundan bir parça buda.Üzerinde ki renkler ve simgeler bu yılın gözdesi."

Diğer karton gibi bu kartonu da masaya atarken diğerlerini elime alarak salondakilere gösterdim.

"Bu da kombinin arkası."

O kartonuda masanın üzerine koyarken telefonumun çaldığını gördüm.Ali telefonumu kimsenin görmediğini sanıp meşgule atınca dudaklarım kıvrıldı.Büyük deri koltuğa oturunca çıkan ses ile yüzümü buruşturdum.

"E artık karar aşamasına geçelim mi Ali Bey?Koleksiyondan bir parça gördünüz,fiyatta da anlaştık."

Elindeki kalemi bir kaç kez döndüren Ali Mertoğlu tek elini saçlarına götürerek karıştırdı.Onun bu tek bir haraketi bile salondaki kadınların dikkatini çekmeye yetmişti.

"Anlaştık.Sözleşme yarına hazır olur şirketten sizi ararız.Bu güzel sunum için teşekürler."

Dudaklarıma küçük bir tebessüm kondururken ellerimiz buluştu.

Dudaklarıma küçük bir tebessüm kondururken ellerimiz buluştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Teşekürler Ali Bey.Yarın görüşürüz."

//

❤❤❤❤
Okunma:50
Vote:5
Yorum:10

Mavi(AlSel)Where stories live. Discover now