Dünya Ahiret Bacımsın Ama Varsay Uzaydayiz!

872 53 6
                                    

Biz biraz Nazlı ile içtik tabi.Yaklaşık aradan 2 saat geçtikten sonra Ali aradi

"Alo Selin eşyalarınızı alın dışarı gelin"

Tüh ya biz Nazlı ile çok egleniyorduk.Türkçe kufurler edip dalga geciyorduk.Tabi bi süre zarfında bir türk kız ile saç baş kavga etmiş olabiliriz ama...

Nazli ile eşyalarınızı alıp dışarıya çıktık.Ali ve Savaş bizi bekliyorlardı.Küçük bir araba kiralamislardi.Dedim ki herhalde bunlar bizi Eyfel e götürüyorlar.

Neyse geçti ışte biraz zaman falan küre gibi bir yere geldik.Tabi ya bu uzay kuresi.Uzay küresi ne diye sorarsanız genellikle karne günlerinde şehrin büyük alışveriş merkezinde kurulan izdiham olduğuna ragmen içerisi pis pis ayak kokan abilerin çocukları vakumlu kapidan iceri kafalarını zorla soktukları o lacivert küre ışte.

Biz iceri geçtik.Aa güzel kokuyor.Yine o gezegenler var.Nazli ile Savaş köşeye geçti Ali beni ortaya getirip önümde diz çöktü.Heyoo evlenme teklifi yüzük nerde ya yüzük verin bana!

"Selin..Dünya ahiret bacimsin.."

Allahım ben öleyim ne olur birisi bu mavi gözlü dangalak saka yapıyor desin lutfen!

Çıkardı bu salak yüzüğü ayy cok ta guzelmis canım ver sen bana yüzüğü biz zamana bırakalım hayır dur ağlama sen daha iyilerine layiksin kaç kırat canım bu?Evet böyle diyeyim.

"Ama var sayalım uzaydayiz."

Ne salak lan bu!Dünya ahiret bacimsin ama varsayalım uzaydayiz diye evlenme teklifi mi olur?Kalktı bu ayağa sarıldık falan ay ne de tatlı.Taktı yüzüğü Savaş ve Nazlı bara gitti biz de yemeğe çıktık.

Eyfelin karşısında çok güzel bir restoranta gittik.Oturduk bir masaya menü falan geldi.Yanlız sorun su ben hiçbir şey anlamıyorum menüden.Ali biseyler konuşuyor garsonla salak nereden ogrenmisse fransızca.Ben duz fransiz.Ben uzun uzun baktım menüye en sonunda hesabı Ali öder diye düşünerek restorantin en pahalı yemeklerinden bi tanesini seçtim.

Önce kırmızı şarap geldi.Ali annesinden bahsetti bana.Babasi ile annesini anlatti.18.yaş gününde gelmemiş yanina ışte o zaman çok üzülmüş ama babasi onun hep yanindaymis.

Geldi en sonunda yemekler Ali ninkisi çok güzel bir et fakat benimkisi salcaya sokup çıkartılmış bir kilo spagetti ve yanında acı biberli bir sos.Hayır bir de açım Ali ne güzel yemek yiyor.

Attı eti kesip bir parça agzina ben hala yemekle bakisiyorum Ali de gülüyor.Önümdeki tabağı alıp kendi tabağı ile yer degistirdi.

"Fransizcam yok deseydin ya kızım"

"Maalesef Ali Bey gördüğünüz üzere herkes sizin kadar mükemmel değil!"

"Ha demek ki mukemmel olduğumu kabul ediyorsun"

"Uf Ali yemem ben bunu!"

Gülerek garsona yeni bir yemek sipariş ettirdi.Yemek bittikten sonra otele geldik.Nazli ve Savaş çoktan gelip yatmislardi.Ali cebinden bir anahtar çıkartıp odanın kapısını açtı.

"Ali aynı odadami kalicaz?"

"Evet zaten evli sayilmazmiyiz?"

"Sıcak oldu ya"

Klimayı açarak odaya bir göz attım.Küçük bir mutfağı,geniş bir yatak odası ve güzel bir oturma odası tarzı girişi vardı.Banyo da çok güzeldi.

"Ali bu yatak 2 kişilik?"

"Evet?"

Nefes vererek mini barı açtım.Bir sürü içki ve çikolata vardı.

Arkamı dondugumde Ali üstünü çıkarmıştı.

"A-ali üstüne birseyler giyin"

"Ne var ya?"

"Ciplaksin!"

"Hadi ya"

Küçük mutfak tezgahina beni yasladi.

'Ben hazır değilim Ali hem evlenmeden ne bileyim?"

"Olsun hazır olursun"

//

Sabah kaldığımda Ali yle sarılmış yatiyordum.Yavasca kalkıp kendi kiyafetlerimi giyinmeye usenip Ali nin beyaz gömleğini giyindim.

Kahvaltı saatine daha çok olduğundan mini bardan bir kaç çikolata alıp tezgaha oturdum.Yemeye başlarken Ali geldi.Altında siyah eşofman vardı.

"İvlinmidin ilmiz!!"

"Ya ali taklidimi yapmasan olmaz değilmi?"

"Kızım malzeme çıktı ışte bizede.Ohooo çikolata yiyip bana vermiyorsun demek ki?"

İki elini dizlerimin yanina koyup üstüme eğildi ağzımdaki yemek üzere olduğum çikolatayı alıp yemeye başladı.Kulaklarım kızardı kesin ya!

"Yanlız alev aldı buralar!"

"Almasın mi?"

"Alsin,içimiz isinsin"
(Hello Kiralık Aşk Repliği Jdkddkjf)

Bir bar çikolata daha kırıp Ali nin agzina götürdüm.Ağzındaki ni bitirip hemen verdiğim çikolatayı yemeye başladı...

//

MERHABA BİR ONERİM VAR ACABA İNSTAGRAM SAYFASI MI AÇSAK MAVİ WATTPAD KİTABİ İCİN DUSUNCELERİNİZİ ALABİLİRSEM SEVİNİRİM OKUDUGUNUZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM💜💙💜

Mavi(AlSel)Where stories live. Discover now