Rygter.

989 30 27
                                    

Chloes synsvinkel.

Jeg gik direkte hen mod Denise, som havde spredt det klamme rygte. Troede hun helt seriøst, at Justin og jeg havde knaldet? Var hun virkelig ikke klogere? Min vrede lyste ud af mine øjne. Alle folk gloede på mig, da de vidste der skulle til at ske noget. Alle folk vidste det, på grund af den klamme so – Denise. "Virkelig Denise? Jeg troede fandme du havde noget bedre at tage dig til, end at sprede sådan et klamt rygte!" Halv råbte jeg og holdte den gule seddel oppe foran hende, så hun kunne se hvor klamt det rygte lød.

Alex stod ved min side, men sagde ikke noget, endnu. Denise lo bare frydeligt og kiggede skummelt på mig, i mens hun stod og filede hendes falske negle. "Søde, søde Chloe. Bare fordi Bieber har taget din mødom, behøver du ikke at blive sur." What?! Hvordan i al verden vidste hun, at jeg var jomfru? "Han har fucking ikke taget min mødom! Sådan en klam stodder som ham, skal fandme ikke tage noget fra mig!" Råbte jeg og kiggede vredt på Denise. "Jamen lille Chloe dog. Hvorfor så vi så din kasket blive smidt ned på fliserne ud på pigetoilettet og et glimt af jeres sko?" Grinte hun hånende. Bitch.

"Okay, ja. Vi var ude på pigetoilettet, men kneppede vi? Nej Denise, det gjorde vi ikke!" Som sædvanligt, var alle folk på skolen så skide nysgerrige, at de standsede op og fulgte med i vores skænderi. Tænk at Justin bare stod og gloede på os, med et kækt smil. "Hvad lavede i så ude på toilettet sammen, i en toiletboks?" Spurgte Denise nysgerrigt og kiggede på mig, med et løftet øjenbryn. Hun var blevet en smule fornærmet. "Fordi Justin trak mig der ind-" Kevin blandede sig og afbrød mig. "Fordi han ville kneppe dig," forhelved! Kunne folk ikke bare forstå det? Vi havde ikke knaldet!

"Luk røven Kevin!" Blandede Alex sig og kiggede oprevet på ham. Kevin lukkede munden, og Alex kiggede tilfreds på ham. Wauw, Alex havde fået lukket munden på Kevin. Det skulle jeg ha' haft filmet. Denise hostede falsk, hvorefter jeg vendte min opmærksomhed over mod hende. "Uanset hvad, så kan du ikke slippe fra det Chloe," plaprede Denise og kiggede afvendte på mig. "Du er fandme ligesom mandage, ingen kan lide dig!" Råbte jeg og havde svært ved at køle ned. Hun troede hun ejede det hele. "Pas nu hellere på med hvad du siger Jomfru." Advarede Denise mig, men ærlig talt, følte jeg mig hverken bange eller skræmt på nogen måde.

"Du har brug for et bad, din attitude stinker," blev jeg ved. Denise's ansigtsudtryk blev mopset og fornærmet. Det var kun få mennesker, der havde talt sådan til hende, men jeg havde intet til overs for hende. Hendes vrede steg gevaldigt og på et split sekund, begyndte Denise at rive mig i håret og give mig et knæ i maven. Alle folk begyndte at råbe og nogle prøvede på at fjerne Denise, men hun blev ved. Selvom jeg ikke var meget for at indrømme det, gjorde det en smule ondt, da hun sparkede et knæ i maven på mig. Men det var ikke nok, til at jeg faldt sammen. I mens hun stadig havde et fast greb rundt om noget af mit hår, tog jeg fat i hendes trøje og hev til, så hun bukkede sig ned.

"Slip mig," pev Denise. Jeg blev ved med at holde om hendes trøje, hvorefter jeg også rev i hendes hår, med den anden hånd. "Slip hende!" Blev der råbt fra folk. Om det var mig eller Denise der skulle slippe, vidste vi ikke, så vi forsatte. Denise skreg og begyndte at rive med den anden hånd. Folk begyndte at prøve på at hive os væk fra hinanden, men vi gav ikke slip. "Av for helved!" Gispede jeg, da Denise's falske negle rev mig på armen. Jeg slap automatisk grebet om noget af hendes hånd, og hun fik muligheden.

Med det samme, blev jeg skubbet tilbage og ind i skabet. Jeg fik dunket hovedet ind i det og tog mig hurtigt til hovedet, da jeg blev en smule svimmel og det flænsede en smule for mine øjne. Denise gik hånende hen til mig og skulle til at give mig en lussing, da jeg fik skubbet hende væk og skulle til at gå hen mod hende, men en muskuløs person tog fat om mig bagfra, så jeg ikke kunne gøre noget. Kevin tog hurtigt fat i Denise bagfra, så hun heller ikke kunne gøre noget. Hun prøvede på at gøre modstand, men Kevin var alt for stærk.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

She was just another one - Justin BieberWhere stories live. Discover now