Billig tøs.

877 24 6
                                    

Justins synsvinkel.

Hvorfor helved skød hun skylden på mig? "Du kunne også bare have giv-" Jeg lagde hurtigt en hånd foran Chloe's mund, da jeg kunne høre nogle tøser snakke. Chloe prøvede på at gøre modstand, men jeg blev bare ved med at holde min hånd foran hendes mund. "Var du i seng med Dean forleden?" Uden tvivl, det var Denise og hendes to andre veninder der snakkede. Det skulle ikke overraske mig, hvis de lagde deres ekstra makeup. Chloe gav ikke så let op denne gang, da hun blev ved med at gøre modstand. Kunne pigebarnet ikke bare give op? "Ja, men han kom hurtigt," Denise's stemme var lys, men det gjorde hende en smule sexet.

Det skulle ikke undre mig, at Dean kom hurtigt når han kneppede. Han får heller ikke ligeså meget, som han burde. "Lad hver med at gøre modstand," hviskede jeg i Chloe's øre med en charmende og sexet stemme. Chloe gjorde lige det modsatte. Hun legede med ilden. Hun begyndte at prøve på at snakke, imens jeg havde min hånd foran hende mund, men det eneste der kom ud af hendes mund, var utydelige ord. Hvad havde pigebarnet gang i? "Shut up!" Jeg hævede stemme en tand højre, da hun åbenbart ikke forstod det første gang. "Nicole og Jennifer, kan i høre det?" Denise's stemme lød forundret. Jeg kiggede hurtigt Chloe i øjne, som tegn på, at hun havde bare at holde kæft.

Det var som om en pære lyste i mit hoved, da jeg fik en idé. Hvis jeg fik det til at se ud som om, at Chloe og jeg havde kneppet ude på pigetoilettet, vil Denise hurtigt sprede rygtet, og jeg slap for at kneppe en jomfru! Jeg gjorde mine tricks, og tog Chloe på røven, hvorefter hun gav et lille gisp fra sig. Jeg smilede tilfreds og havde fjernet min hånd fra hendes mund. "Hallo?" Forsatte Denise. Hverken Chloe eller jeg gav en lyd fra os. "Denise, det er sikkert Justin der er i gang med at kneppe en ny pige," mumlede en af Denise's veninder forsigtigt. "Justin?" Hendes stemme var ligeså sexet som før.

Jeg valgte ikke at svare, da det var en del af planen. Chloe's kasket, som jeg havde taget af hendes hoved for længst, smed jeg med vilje ned på gulvet. "Oh my fucking gosh. Det er Chloe McQuarrie der er der inde med Justin!" Udbrød en af Denise's tøser og lød rimelig chokeret. "Justin hvad fa-" Mere nåde Chloe ikke at sige, før jeg lagde min hånd foran hendes mund igen. "Denise, lad os gå." Pigens stemme lød nervøs og hun var ikke sikker i den situation som hun stod i, det var sten sikkert. "Nej, vi går ikke før vi er helt sikre!" Hvorfor var Dennis så opsat på at vide om det var rigtigt? Måske var tøsen jaloux, på at det ikke var hende der blev knaldet ude på pigetoilettet?

Denise og jeg havde aldrig haft et engangsknald, selvom alle på skole troede det. Hun virkede bare ikke tiltrækkende nok, til at jeg gad, at gå i seng med hende, vil jeg tro. "Denise, vi er sten sikre. Det er dem, kom så!" En utålmodig pige, det må jeg sige. Jeg kunne høre Denise sukke, hvorefter der lød nogle par højhælede sko vende om og forlade pigetoilettet. Jeg fik fjernet min hånd fra Chloe's mund, da jeg var sikker på, at de var helt ude af toilettet. "Hvad fanden har du gang i?" Råbte Chloe surt og kiggede anspændt på mig. Mit populære smil røg på mine læber, imens hun stod og så mopset ud.

"Det er din skyld det hele! Kan du ikke bare lade mig være? Om lidt ved hele skolen sikkert, at vi har 'knaldet' ude på et latterligt, lorte pigetoilet!" Vrissede Chloe surt og bukkede to af sine fingre, da hun sagde knaldet. Et grin fløj ud af mine læber. "C'mon, så er det heller ikke værre. What's the problem?" – "Problemet er, at folk vil tro jeg har knaldet med dig. Jeg vil ikke fremstå som en billig tøs!" Med de ord, låste Chloe døren op, til toiletboksen og smuttede. Troede hun jeg kun knaldede med billige tøser? Haha, så må hun tro om igen.

***

Det var hurtigt blevet næste dag, og Chloe havde ikke vist sig på skolen. Jeg stod henne ved mit skab og skulle til at låse mit skab op op, da en velkendt stemme blev hørt. "Yo Justin," det lød til, at Kevin havde en god dag. Det udtrykte hans stemme i hvert fald. Jeg vendte mig om og med det samme gav Kevin mig high five. "Hvad sker der, jeg troede ikke du gad, at knalde jomfruen?" Grinte Kevin og gav mig et tilfredsstillende blik. "Hvad snakker du om?" Spurgte jeg en smule uforståeligt. 'Knalde jomfruen' hvad snakkede han om?.........Oh shit. "Alle på skolen snakker om det man!" Udbrød Kevin og smilede stort. Hvordan jeg skulle bære det her an, havde jeg ikke planlagt.

She was just another one - Justin BieberWhere stories live. Discover now