Love can heal us!♥

210 7 3
                                    

Harrys synsvinkel) *Ikke rettet der den er reeet så lang*

Amy ligger op af mig og sover filmen var lige sluttet så jeg bar hende op i seng, vi sov bare hos Liam så i morgen har mig og Amy aftalt at vi vil pakke alle hendes ting og tage hjem til mig, jeg tager hendes t-shirt af og det samme det andet, Jeg tager hendes hestehale ud og ligger hende ned på sengen med dynen over hende, jeg tager mit tøj af (Beholder self boxers!) jeg ligger mig stille ned og tager dynen over mig... Jeg kigger på Amys smukke og perfekte ansigt kæft hvor har jeg savnet hende! Jeg fælder en tåre... Amy kigger på mig og ser min tåre glide ned af min kind, hun smiler "Jeg elsker dig skath" Smiler hun og tager fat rundt om min nakke og river mig ned til hende, "Jeg elsker fandme også dig smukke" Griner jeg, hun kysser mig på panden imens hun stadig har hænderne rundt om mig, det sidste jeg hørte var hendes dybe vejrtrækning til sidst, jeg smiler og sætter en tot hår bag øret på hende. Og der ender jeg i drømme land.

Næste morgen

Jeg vågner og ser en træt Amy sove, jeg smiler og tager en hvid T-shirt på med skriften "Love can heal us!♥" med rød skrift, og nogle sorte bukser med huller på knærene, jeg går ud og badeværelset, sætter mit hår og børster mine tænder. Jeg går ud og støder ind i en søvnig Amy "Morgen smukke, skal jeg lave noget morgen mad" Smiler jeg og holder om hende, "Ja tak skat" Smiler hun og holder mig om nakken, Jeg smiler til hende og kysser hende på panden, Derefter giver vi slip og går hver vores vej. Jeg er i gang med at lave pandekager og bacon til os der jeg høre brugsren slukke og Amy kommer ned i nogle hullet sorte bukser og en sort T-shirt  hvor der står "Bitch, i love my love" med hvid skrift, hun har sat hendes hår i en til højre fletning og så har hun hverdags make up på, Mascara og lipgloss. Hun går hen til mig og holder om mig bagfra "Hva så bae" Spørger jeg med et smil på læben, "Er maden snart færdig, jeg er skide sulten skat" Griner hun DOG stadig med hendes arme rundt om mig, jeg griner "Tag plads frøken" Smiler jeg, "Jo tak" Griner hun... Jeg stiller maden på bordet "MUMME MUMME MUMME" Smiler hun, jeg grine. Jeg elsker hende simpelthen så meget! Liam er ikke hjemme han er hos hans nye kæreste som hedder Christiana hun er virkelig køn men ikke smukkere end min dejlige kæreste!

Amys synsvinkel)

Harry og jeg er lige blevet færdig med at spise så nu skal vi pakke mine ting sammen og så i morgen skal jeg starte på arbejde igen, ja i ved mit model job. "Hvad skal vi starte med søde?" Spørger Harry som står midt i det hele "Ehm... Jeg kan pakke mit tøj ned, så kan du vel tage min dyne og pude og alt det der" Smiler jeg, han griner "Hvaaaad" Griner jeg og slår ham blidt på skuldren, "Og alt det der" Griner han og prøver at efterligne min stemme (Springer pakningen over)... Meeeen det går ikke så godt... Kort tid efter, ligger vi og død griner på gulvet,  Naill, Louis, Liam ooog "Zayn!?" Spørger Harry undrende... Ja Zayn som jeg lige var ved at sige... De står og kigger underligt på mig og Harry fordi lige før skreg vi af grin xD... "Hej jeg hedder Zayn Malik" Smiler Zayn og giver mit elevator blikket. jeg kigger på Harry og ser han giver Zayn dræber blikket, "Hej, jeg hedder Amy Demetrius Payne" Smiler jeg og trækker mig helt hen til Harry der jeg bliver lidt bange for ham, Harry ligger armene om mig "Hej Ams hygger du med Harry diiiin kæreeesteeee" Griner Louis drillende "Orgh Louis din lort!" Griner jeg, jeg løber efter Louis og prøver at få fat i ham. Jeg får ham ned og ligge så jeg sætter mig på ham, men hurtigt sidder han på mig og kilder mig "LOUIS... STOP!! LOUIS" Død griner jeg "Hvad... Undskyld jeg kan ikke rigtig høre hvad du siger... Var det et undskyld... Naarrh tror jeg ikke" Griner han "UNDSKYLD... UNDSKYLD LOUIS!!" Griner jeg.. Harry kommer og løfter Louis af mig "Årgh ja! Bare fordi du er stærk" Rækker Louis tunge af Harry, Harry griner imens han hjælper mig op.

Harrys synsvinkel)

Amy er lige løbet efter Louis så nu står jeg alene med Zayne, Liam og Naill "Hvaaa... Hvad laver i" Spørger Liam der han ser pakningen "Hun flytter jeg til mig" Smiler jeg, han nikker bare og går ind på hans værelse med Naill i hælene (BØGSE xD)  "Lækker dame du har dig" Smiler Zayn, "Du rør hende ikke" Siger jeg hårdt "Hvem ved" Griner han, jeg går tæt på ham og tager fat i hans trøje og maser ham ind på væggen "Jeg mente det jeg sagde Zayn" Siger jeg vredt "Luk røven Hazza" Svare han hårdt "Ikke nok med du gik ud af bandet, du kigger du også perverst på min pige" Hvisker jeg vredt "Fuck af med dig" Svare Zayn "Gør det selv! Og lad hende være!" Siger jeg vredt og slipper ham, jeg går ned til Amy og ser Louis er ved at kilde hende, jeg løfter Louis væk "Årgh ja! Bare fordi du er stærk" Rækker Louis tunge af mig, jeg griner imens jeg er ved at hjælpe Ams op, Louis går op til de andre, jeg har stilt tingene ned så nu er vi i gang med at bære dem ind i bilen Amy tager de små ting der hun... Ja ikke er så stærk.

1 time senere

Vi har nu fået båret tingene ind og er ved at køre hen til mig.

Amys Synsvinkel)

Vi er lige blevet færdig med at få tingene på plads hos Harry, så nu drikker vi sodavand og sidder vi i poolen, altså på sådan en madras agtig ting. Jeg sidder i min blå Bikini og Harry i hans røde Bade bukser. Jeg er ved at være træt så jeg hopper ned i vandet og går hen til kanten "Jeg går i seng Skat, vil du med?" Smiler jeg "Ja, jeg kommer om lidt" Smiler han, jeg prøver at løbe hen til ham i vandet men som i nok alle ved kan man næsten ikke løbe i vandet, Harry dukker sig så jeg kan nå ham, jeg kysser ham og når at hviske "Jeg elsker dig" til ham, han smiler og holder sig på hjertet "Jeg elsker også dig, bae." Smiler han, jeg går op af vandet tørre mig med håndklædet og går ind, jeg vender mig om og kigger på ham en sidste gang hvor jeg ser han sidder på madrasen og kigger ud og sol nedgangen, jeg smiler og løber så ind og lægger mig til at sove.

Harrys synsvinkel)

Jeg kigger ud på sol nedgangen og tænker over tingene... Amy blev hentet at Liams mor, hvor vi så møder hende for første gang.. Jeg tænkte i starten gud hvor er hun smuk og dejlig, lad hende blive min!... Ja hun bliver min, hun bliver gravid hvor jeg så begår min fejl eller nej ikke fejl men min største og dummeste fejl nogensinde.... At være den jeg elsker utro? Jeg mister hende i over 2 måneder... Jeg er kun heldig at have den pige med et stort hjerte som kan gøre mig så blød i knærene, nu. Jeg fælder utrolig mange tåre lige nu. Jeg høre en åbne vinduet "Skat, kommer du ikke ind? Det er så kedeligt uden dig!" Råber Amy oppe fra værelset, jeg smiler, se det er den jeg elsker og vil leve hele mit fucking liv med! Jeg rejser mig op og går op af vandet, tørre mig og går ind... Jeg sidder på senge kanten der Amy kommer hen til mig og sætter sig på mig "Skat?" Spørger hun, "Ja søde" Smiler jeg, "Kan vi ikke godt prøve at lave et barn?" Spørger hun med et smil på læben "Jo self" Smiler jeg. Hun kysser mig og det ender i snav.. Vi begynder at trække hinanden af tøjet og så ved i hvis godt hvad der sker :o xD♥


NÆSTE DAG

Amy har tjekket om hun er gravid og det var hun ikke så vi sidder i stuen og er lidt triste "Skat, vi prøver bare igen" Siger jeg trøstende og krammer hende fra siden, hun nikker "Jeg elsker dig" Siger jeg og maser min pande mod hendes "Jeg elsker også dig Harley" Smiler hun.

 Ikke rettet der den er reeet så lang*


Så fik i lige et kapitel mere!! På 1443 ord! Kom endelig med nogle kommentar! Elsker jer♥Jeg har ikke rettet så sorry for fejl... Klokken er så også 02:18 :)♥

Dreams!❤Where stories live. Discover now