44-χτυπα οσο θες

7K 598 208
                                    


Κεφάλαιο 44

Με θολωμένη όραση από την προσπάθεια της να χαλαρώσει το κράτημα του γυρω απο τον λαιμο της και απο τα αλλεπάλληλα χτυπηματα του κεφαλιου της στον τοιχο, είδε δυο φιγούρες να πλησιάζουν προς το μέρος τους κι αμέσως μετά ένιωσε τα χέρια του να φεύγουν από πάνω της και πέφτοντας στα γόνατα πάσχισε για μια ανάσα. Αναγνώρισε αμέσως τη φωνή του Φίλιππου που προσπαθούσε να την καθησυχάσει λέγοντας της πως όλα ήταν καλά, πως ήταν ασφαλής...

Τίποτα όμως δεν ήταν καλά... τίποτα δεν ήταν εντάξει...

Από κάπου στο βάθος άκουγε φωνές μα στα αφτιά της έφταναν σαν ένα περίεργο μακρινό βουητό. Προσπάθησε να εστιάσει το βλέμμα της στις δυο φιγούρες που φαίνονταν να παλεύουν αλλά η θολωμένη από τα δάκρυα όραση της δεν της επέτρεπε να δει καθαρά και ο Φίλιππος αντιλαμβανόμενος την ταραχή της την τράβηξε στην αγκαλιά του κι έκρυψε το πρόσωπο της στο στέρνο του για να την ησυχάσει.

Η Νανσυ προσπάθησε ξανά και ξανά να ελέγξει την αναπνοή της μα ο τρόμος που ένιωθε ακόμα και ο πανικός από την επίθεση του Γιώργου δεν της το επέτρεπαν.

Ξαφνικά ένιωσε τα ζεστά χέρια του Φίλιππου να της χαϊδεύουν το πρόσωπο και να σκουπίζουν τα μάτια της, ενώ κάτι φαινόταν να της λέει που όμως η ίδια δεν ήταν σε θέση να ακούσει

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ξαφνικά ένιωσε τα ζεστά χέρια του Φίλιππου να της χαϊδεύουν το πρόσωπο και να σκουπίζουν τα μάτια της, ενώ κάτι φαινόταν να της λέει που όμως η ίδια δεν ήταν σε θέση να ακούσει. Το σοκ της ήταν τόσο μεγάλο που δεν κατάλαβε καν πότε άρχισαν όλα να γυρίζουν γύρω της έως οτου έχασε εντελώς τις αισθήσεις της στα χέρια του.

Όταν άνοιξε τα μάτια της τίποτα δεν έμοιαζε γνώριμο γύρω της. Άσπροι άδειοι τοίχοι και μια διαπεραστική μυρωδιά που θύμιζε έντονα χλωρίνη τις τράβηξαν αμέσως την προσοχή.

Προσπάθησε να σηκωθεί από το άβολο κρεβάτι που βρισκόταν ξαπλωμένη μα ένιωσε κάτι να την ενοχλεί στην μύτη και ένιωσε ένα περίεργο τσούξιμο στο χέρι της.

«Ηρέμησε, μην κάνεις απότομες κινήσεις» άκουσε από δίπλα της μια βραχνή φωνή που έκανε αμέσως τις πεταλούδες στο στομάχι της να ξεσηκωθούν, μια φωνή που πίστευε πως δε θα ξανακούσει για αρκετό καιρό...

Τα βέλη του ΈρωταWhere stories live. Discover now