♡ KİTAP MI? ♡

28K 972 619
                                    


Merhabalar :)

Biriciklerim size büyük bir haberim var. Son üç gündür birkaç yayınevinden teklif geldi. Bir tanesine ise gerçekten olumlu bakıyorum. Aşırı heyecanlıyım ve ne yapacağıma da henüz kesin olarak karar vermiş değilim.

Ben de soluğu sizin yanınızda aldım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sen Benim Nefesimsin'i ellerinizde görmek ister misiniz? Benim bu heyecanıma ortak olur musunuz? Kabul etmem için sizin desteğinize çok ihtiyacım var.

Lütfen olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi belirtin. Ben gerçekten çok heyecanlı ve çok mutluyum. Sen Benim Nefesimsin'e de kitaplığınızda bir yer ayırır, onu da diğer kitaplarınız gibi sever ve korur musunuz? :)

Eğer karar verirsem kitapta değişiklikler yapacağım. Yapı olarak aynı kalsa da bir çok yeri emin olun daha iyi bir şekilde değiştireceğim. İlk kurgum olduğu için doğal olaram hatalarım mevcut ve birkaç olayı silip yeni haliyle daha iyi yazacağım. Kısacası aklımda yapmak istediğim bir sürü sürpriz var kitapta.

Cevaplarınıza göre kesin olarak şekil vereceğim kararıma. Beni yalnız bırakmamanızı ümit ederek hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum.

Dört gözle yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlarda görüşmek üzere. Hoşçakalın. :)

- Heyecandan yerinde duramayan size aşık yazar adayınız BirGencKalem.

Sen Benim Nefesimsin #RaflardaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin