15~ Bu Kez Gerçek!

1.7K 202 243
                                    

Multi1 ~Elisciğimiz

Multi2~ Emir Şamur~Saçma sapan (Bölümde nerede açacağınız yazıyor canlar. )

Hadi okumadan önce herkes bu satıra Bff'lerini etiketlesin!!

Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin ❤❤


15

Dahan'dan

İlerlediğim koridorda adımlarım küçüldüçe daha da yavaşlıyordum. Gitmek istemiyordum hiç. İnanmadığım o lanet şeyin aslında gerçek olmasından kaçıyordum. Olamazdı. İmkansızdı. Ellerimle koymuştum onu oraya. Nasıl şimdi çıkıp gelebilirdi? Nasıl olurdu bu aklım almıyordu. Doruk piçinin söylediklerine inanmak istemiyordum. Belkide işime gelmiyordu. Lanet olsun korkuyordum.

"Nerde lan?" Meraklı gözlerle etrafı tararken kimseyi göremiyordum. Yoktu. Yoktu işte.

"İçeride."

Çeyrek adımlarla, sendeleyerek kapıya doğru ilerledim. Güçsüzdüm. Normalin aksine fazla güçsüz.

Kapının kulpuna elimi koyarak yavaş bir şekilde aşşağıya indirdim. Aralanan kapıyla vücudumu öne atarak yavaşça içeriye girdim.

"Senn..."

"Ben ölmedim Dahan"

"Gerçek değilsin sen. Olamazsın."

"Gerçeğim ben. Artık burdayım."

Başımın arkasında hissettiğim acıyla yere yığılmam bir oldu. Etrafı bulanık görmeye başlarken, kafamın arkasından akan sıvıyı hissetmem zor olmadı. Bilincimi git gide kaybediyordum. Yanıyordu. Ama başım değil, yanan şey ruhumdu.

Elis'ten

"Aman be kimse bize bir şey söylemesin zaten. Ben gidiyorum." Karya dendikten sonrasında bir halt anlamamıştım. Kimdi bu Karya? Dahan'ın alel acele gitmesine ne sebpe olabilirdi ki? Aman zaten bana hiçbir şey söylemesinler. Ben kimim ki zaten. Ezin Elisi. Anca ezin.

Arkama döndüğümde Selin durmuş karşı bankta oturan Vinimsi tarzlı bir çocuğu kesiyordu. Ah Selin ahh!!!

"Selin!!"

"Heyyyy!!!"

"Şişko Selin!!" Başka türlü bakmıyordu ne yapabilirim?

"Sensin be şişko" bana sert sert bakmaya başlarken aynı zamanda az önce kestiği çocuğun dikkatini çekmeyi başarmıştı. Helel bu kıza başka bir şey demiyorum vallaha.

"Ya Selin hadisene. Gidiyorum kör müsün?"

"Aman beee. Tamam geliyorum." Yeniden çocuğun olduğu yöne dönünce çocuğun gittiğini fark eder etmez kaşlarını çatarak yanıma geldi. Tabi gelir gelmez kolumu cimciklemeside yanında cabası.

"Yaa!! Ne cimcikliyosun beee?"

"Sus senin yüzünden taş gibi çocuğu kaçırdım be." Aman ne ka üzüldüm,ne ka üzüldüm anlatamam.

"Aman sanki ben olmasam çocuk sana evlenme teklifi edicekti(?)" Bana gözlerini devirdiği an kafamı sağa çevirmemle dibimizde duran Rüzgarı fark ettim.

"Küsüm sana ben. Gelme yanıma."

"Ya kanki ben naptım bee." Bide naptım diyo pisssss.

"Dışlayın siz beni. Bana bir şey söylemeyin. Gidiyorum ben." Selin'i kolundan çekerek gitmeye başladım. Bu Karya meselesini biri bana anlatana kadar hiçbiriyle konuşmayı düşünmüyordum.

Senden Kopamıyorum Where stories live. Discover now