Глава 7

3.5K 185 1
                                    

Г.Т.Джесика
Легнах си рано след като Крисчън не дойде, а и все пак утре трябва да ставаме много рано.
На другата сутрин...
Алармата ми би в 4:30. Беше прекалено ранооо! Станах и отидох да си взема душ, излязох и започнах да си избирам дрехи за самолета. След малко извадих от гардероба си едни дънки с висока талия, бяла блуза с къс ръкав и една голяма сива жилетка.

 След малко извадих от гардероба си едни дънки с висока талия, бяла блуза с къс ръкав и една голяма сива жилетка

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Бях готова, когато чух как мама казва на татко, че семейство Браун ще дойдат направо на летището. Точно слизах по стълбите, когато брат ми Майкъл, който също беше близък с Крисчън ми каза, че видял някакво момиче да седи пред вратата на семейство Браун. Стана ми интересно кое е това момиче, сигурно някоя приятелка на г-жа Браун.
Г.Т.Зейн
Трябваше да стана много рано, с майка ми и сестра ми заминаваме за Бали. Станахме оправихме се и тръгнахме към летището. Но не спирах да мисля за момичето от вчера...
Г.Т. Крисчън
Събудихме се много рано, закусихме и тръгнахме към летището срещата на Мон и Джес наближаваше... Какво щях да правя?
На летището
Отидохме на нашия терминал, семейство Гордън вече бяха там. Приближихме се и видях объркания поглед на Джесика, щом видя Моника. Но нищо не каза, поздрави всички ни и се запознава учтиво с Моника, която веднага каза, че ми е гадже. Ужас!
Качихме се на самолета Моника седеше до родителите ми, Браян до техните, а аз, Джесика и Майкъл задно. Забелязх, че Джес беше много замислена и веднъж не ме погледна... Май развалих всичко, като не и казах за Моника.

Момчето с кафявите очиWhere stories live. Discover now