#1: Meg, han og de

72 1 0
                                    

Hei! Jeg heter Victoria Sofienlund og er 16 år gammel. Jeg har langt, brunt hår og blågrønne øyne. Jeg er sånn passe høy, litt høy, litt lav.

Jeg har akkurat begynt første året på vgs, og jeg har blitt klassens mest populære jente. Egentlig synes jeg det var ganske fint, fordi på ungdomsskolen hadde jeg veldig få venner og ble mobbet. Nå har jeg fått masse venner, men jeg har to som er bedre enn alle andre. Emilie og Vilde heter de. Jeg går i klasse med begge to.

Også, jeg har verdens beste kjæreste!! Han heter Lukas og er bare sykt fin. Det som er litt dumt, er at han er en player, og egentlig venter jeg bare på at det blir slutt. Du lurer sikkert på hvorfor jeg fortsatt er sammen med han, men det er fordi jeg er kjempeforelsket i han.

Hobbyen min er håndball, men det har jeg ikke tid til ved siden av skolen. Skolen går først. Det høres sikkert rart ut at dette kommer fra meg, jeg som er så populær, men jeg er ikke hun som er bitch og skulker. Jeg er mer en ordentlig person.

Emilie og Vilde er faktisk søskenbarn, men de er kjempeulike. Vilde er den som alltid er glad, går i lyse og fargede klær og som kan virke litt dum. Emilie er en stille person, går i mørke klær og har hatt anoreksi. Jeg og Vilde passer på en måte på Emilie så hun spiser og sånn. Før vi ble venner, holdt Emilie på å bli deprimert, og det vil vi ikke ha noe av.

Jeg bor hjemme hos moren og faren min. Eller, mest hos mamma. De er skilt. Og de er sykt kristne. Jeg valgte å ikke være kristen, og de er fortsatt sure, men jeg synes det er så slitsomt å tro på noe. Da småsøsknene mine, Veronica og Vilma, blir store nok, velger de også det samme.

-

Det var den første delen, og jeg vet den er kjedelig men jeg lover, det blir bedre etter hvert! Hilsen skriveren

Victorias livWhere stories live. Discover now