'' Vicdan sızısı ''

17K 697 52
                                    


öpüşü sertleşirken geriye doğru çekilmeye çalışsam da olmuyordu . Alt dudağımı dişlendiğin de mecburen karşılık vermek zorunda kalmıştım . Alt dudağımı kendine doğru çekiyor , elleri ise rahat durmuyor belimden kalçalarıma doğru yol alıyordu . 

evet evet bu adamı durdurmak zorundaydım .  zorla geriye çekildiğimde nefesimi düzene sokmaya çalışıyordum . 

'' ne yapıyorsun sen ? ''

halen üstümdeyken şuan ki konumumuzdan rahatsız olmuştum .  bu zamana kadar ondan işittiğim sözlerin ağırlığı altında ezilirken şimdi de o iri cüssesi tarafından eziliyordum . gözlerimi kapatıp geri açtığımda halen gözleri dudaklarımdaydı .  umarım morarmazdı . 

'' Burak , yapma . bana bu kadar acı yaşatıyorken şimdi de bana zorla mı sahip olacaksın . ''

Burak ise yerinden milim kıpırdamayıp halen üzerimde hakimiyet kuruyordu . bu hem rahatsız ediciydi hemde güzeldi çünkü onun o eşsiz kokusu burnuma doluyordu . 

'' sen benim karımsın ve eğer karımsan sana sahip olmak istiyorsam buna mecbursun . ''

ağzım o şeklini alırken sinirlerime hakim olmaya çalışıyordum . şuan ağzının ortasına öyle bir geçirmek istiyordum  ki . resmen bana sürtük muamelesi yapıyordu bu çok kırıcı bir durumdu . 

'' Sana söyledim ben SÜRTÜK DEĞİLİM . bunu aklına sok ! seninle bu özel anımı yaşamak istemiyorum anlasana ben sevdiğim adamla yaşamak istiyorum .  ''

söylediklerime ben bile şaşırırken bunları söylemekte geç bile kaldığımın farkındaydım .  evet ben bu adamla değil sevdiğim adamla beraber olmak istiyordum . bana acıyarak , nefretle bakan bir adamla değil bana şefkatle , aşkla , sevgiyle , saygıyla yaklaşan adamla yaşamak istiyordum . 

Burak'ın gözlerine baktığımda ise büyük bir öfke ile bana baktığını görüyordum . hiç bir şey söylemeden bedenini bedenime bastırıp gözlerimin içine yine aynı şekilde '' nefretle '' bakmaya devam ediyordu . 

'' ne demek lan sevdiğim adamla ! ''

canımı gerçekten çok acıtıyordu ama bunu ona belli etmeyecektim . 

'' Duydun ... işte . ''

''  hah haklısın sana da bu yakışırdı evlisin ama bir başka adama bekaretini verecek kadar da aptal . ''

üzerimden büyük bir hırsla kalkmıştı . hayır beni yanlış anlamıştı eve dediklerimin arkasındaydım fakat bu evliyken değildi . ben onun bana yaptığını yapacak kadar aciz değildim , hele aptal hiç değildim . 

onun gibi bende ayağa kalkmıştım . 

'' Beni yanlış anladın Burak ben senin bana yaptığını yapmam . ''

bedenini bana çevirip seri adımlarla karşımda durmuştu . 

'' ne yapmışım ben sana ? '' 

sesinde ki öfke kulağıma ulaştığında ürpermiştim . ellerini koluma koyup sıkıyordu hemde öyle bir sıkıyordu ki kızarmayı geçin kesinlikle moraracaktı .  bunu es geçip bütün nefretimi kusmaya kararlıydım . 

'' ben senin karınım değil mi ? bunu sen söyledin peki ya karın bu evdeyken sen nasıl başka bir kadını eve alıp gözümün önünde yiyişiyorsun ha ? ''

Burak gözlerimin içine bakıyordu , o koyu kahve gözler öyle donuk bakıyordu ki karşısında ki insanı da kendisi gibi  donuklaştırıyordu , hissizleştiriyordu . 

İstenmeyen #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin