Nadpřirozené jevy

19 1 1
                                    

Dnes to bude celkem strašidelný díl ale jestli to někteří z vás máte rádi, klidně čtěte i v noci.

Už od malička jsem se bála tmy a jednou když jsem se v noci vzbudila tak někdo otevřel dveře od pokoje a byla tam hnusná silueta a začala jsem se bát že je to nějaká příšera. Až do té chvíle když se rožnulo a ze siluety se proměnila moje máma. Myslím si že už jako malá jsem věřila v něco nadpřirozeného.
Asi před rokem jsem byla s kamarádkou venku a ukázala mi namalovanou spiritistickou tabulku. Zkusili jsme prstenem někoho vyvolat jestli to funguje a fungovala a ani jsem se moc nebála. (Nevim koho jsme vyvolali.) Pak jsme ještě vyvolali jejího strejdu a mého strejdu. Ze začátku to bylo těžké ale pak to bylo v pohodě. Obě dvě jsme brečeli ale radostí že snima můžeme mluvit ale kamarádka se měla krotit se sprostýma slovama. Doma jsem ještě vyvolávala a to už jsem se bála že mi ublíží ale říkal že nikomu neublíží a dohodli jsme se že ho budu vyvolávat tak 1 nebo 2 za měsíc. Mezitím se mi stalo hodně divných věcí, až na to že si je nepamatuju. Po tak půl roce, tudiž v lednu, jsem začala vyvolávat jednoho slavného herce. (Nechci říkat koho jinak byste mě za to zabili.) Prvně mi bylo jedno že zemřel ale když  jsem se dívala na filmy kde hrál, tak mě začal zajímat. A tak ve tři hodiny ráno jsem vyvolala strejdu a ten mi odpověděl že je u mě doma ten herec. Samozřejmě jsem tomu nemohla uvěřit a ptala jsem se snad milionkrát jestli fakt tady a i tak řekl že jo. (Takže ho vyvolávám doteď.) Potom v květnu jsme ve škole měli hudebku a probírali jsme zpěváky kteří zemřeli na drogy no a já se zeptala jak zemřel jeden slavný zpěvák.(Nechci říkat jméno.) No a učitelka mi odpověděla samozřejmě a pak nám pustila jednu písničku kde si novináři mysleli nějakou kravinu co samozřejmě zpěvák neudělal. Po škole jsem si pouštěla jeho písničky a pak mě napadlo že by bylo dobré kdybych o pravidelně vyvolávala ale hned mi to přišlo divné. Samozřejmě že herec a strejda ho šli hledat abych zpěváka mohla vyvolat. Takže za dva dny jsem se to dozvěděla a za dva měsíce mi otevřel mikrovlnku, skříň, pohyboval se závěsy, a ťukal na okno. Ještě mi taky řekli jednu skvělou moc rači nechci říkat jinak byste mi nevěřili. Možná mi nevěříte ani teď ale je to pravda.

Tak jo toto takové kratší ale stručné a celkem možná pro vás šokující. Ale bylo by ještě horší kdybyste znali jména. Chápu že tady uvidím komentáře v typu že vyvolávat duchy je nebezpečné ale vyvolávat někoho z rodiny, herce v nejlepším filmu nebo nejslavnějšího zpěváka tak ti přece nemůžou nikomu ublížit a už vůbec ne 13 leté holce. Aspoň buďte rádi že nevyvolávám Charlieho nebo BM (Bloody Mary. Bojím se říkat její jméno.) Takže se zatím mějte a čekejte že o prázdninách nebo o víkendech nebudu psát. Snad pochopíte a nebudete říkat že jsem šílená protože v šíleném světě jsou jen šílenci normální. Tak se mějte. XOXO

Něco jako blogWhere stories live. Discover now