Mai incet cowboy !

34 3 1
                                    

          Melodia de la media este melodia pe care o ascultam in timp ce scriam capitolul . Oarecum m-a inspirat , deoarece unele versuri se potrivesc foarte bine cu cartea . Nu neaparat cu actiunea din acest din acest capitol , totusi . In fine , citire placuta ! 

----------------------------------------------------------------------------------

 Acum fata se uita la mine speriata , ingrijorata si uimita . Ei bine , asta ne face doi . Ziaristii continuau sa faca poze , blitz-urile lor orbindu-ne . Dupa ce am confirmat ca aceasta fata in jurul careia imi tineam bratul este logodnica mea -cu toate ca ea nici eu nu stiam asta pana acum doua minute- ochii ei mari au fost blocati pe fata mea , holbandu-se continuu . Dar nu o invinovatesc , ba chiar ii sunt recunoscator : daca eram in locul ei probabil as fi luat-o la sanatoasa de mult .

            Fata-cu-parul-mov , imi pare rau ! 

                       Jade's P.O.V.

           Stateam pe scaunul  inalt din spatele tejghelei rasfoind plictisita noul numar din News(A.N : Stiu ca "News" e cel mai neinspirat nume pentru o revista dedicata adolescentilor , dar acum , cand scriu , e ora 11:40 si sunt foarte obosita , deci ..da ) , revista mea preferata . Era o simpla seara de joi . Pe aici niciodata nu se intampla nimic prea interesant , deoarece aici vin , in mare , oameni varstnici sau mai rar , adolecenti . Iar in seara asta am fost uimita sa vad numai adolescenti . Dar , cu toate ca erau numai persoane de varsta mea , eram la fel de plictisita de locul meu de munca ca de obicei . Nu intelegeti gresit .sunt recunoscatoare ca am primit acest post , deoarece chiar am nevoie de bani , dar nu asta nu era intocmai domeniul in care imi doream sa lucrez . 

            Deodata usa s-a deschis si s-a inchis zgomotos , toati clientii uitandu-se acum in directia usii , incepand mai apoi sa susotesca . Eu nu eram interesata de persoana care intrase , probabil oricum o voi vedea daca va veni sa comande . 

            Am auzit pasi indreptandu-se in directia mea . Ce v-am spus ? Deodata , o bubuitura puternica a rasunat in cafenea . Okay , asta mi-a atras atentia .Mi-am ridicat curioasa privirea din revista , totusi neobservand nici o schimbare . Dar acum privirile clientiilor erau pe podeaua din fata tejghelei , asa ca mi-am intins gatul ca sa vad ce ii atrage . Era - Oh Doamne ! Pe jos era o persoana , cazuta pe burta . Purta o pereche de blugi negri , bocani si un tricou de aceeasi culoare . Parul lui -sau ei - era bulcat si imprastiat pe podea . Inca nu puteam spune cu exactitate daca era un baiat cu par lung sau o fata mai ..lata . Cu toate ca arata mai mult a baiat . 

            Am sarit rapid de pe scaun , fugind acum spre persoana cazut , vrand sa o ajut . Te rog nu fii beat , te rog nu fii beat  , ma rugam eu in mintea mea  . Au mai fost incidente in care persoane bete veneau aici si eu trebuia sa am grija de ele . Si majoritatea incidentelor se terminau cu ei vomitand pe uniforma mea , deci speram cu inima la gura ca persoana sa nu fie beata . 

            Imediat ce am ajuns in fata lui -da , era un el- , m-am asezat in genuchii , punandu-mi ambele maini pe bratul sau drept . Cand a simtit atingerea mea , baiatul si-a ridicat capul de pe podea , doi ochi verzi privindu-ma intens . Mi-am tras buza inferioara intre dinti pentru a-mi abtine rasul atunci cand i-am vazut expresia jenata . Era frumos , si , Doamne Ajuta , treaz . 

-Esti bine? il intreb incercand sa nu rad .

-Ahm ,da . imi rapunde el inca jenat .

            Mi-am pozitionat mai bine mainile pe bratul sau , incercand sa il ajut sa se ridice . Dar se pare ca Universul dorea ca el sa ramana pe jos , si acum , ca si bonus , eram si eu pe jos . Defapt , nu tocmai pe jos : eram cu totul intinsa pe baiatul carliontat , fetele noastre fiind la o distanta de vreo 10 centimetrii . Ce o sa spuna prietenul meu daca o sa afle despre asta ?  m-am panicat in mintea mea . Ah, stai ! Eu nu am un prieten . Eu abia am vreo doi "amici " . 

Act like you'd be my fiancee / H.S FFUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum