Bevezető~Az életem,röviden

305 14 7
                                    

A nevem Martina Stoessel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A nevem Martina Stoessel. Sokaknak ismerősen cseng ez a név, gondoljunk csak a Violetta című sorozatra. De, a sorozat véget ért; mint minden szereplő, én is felnőttem. Sikeresen beindult szólókarrierem, amit csak magamnak köszönhetek. Na meg, a családomnak, és a segítő kollégáknak; blablabla. Nem akarok senkit sem untatni az ilyen közérdekű szarokkal, ezért inkább rögtön a "közepébe csapok". Az életem maga a dögunalom. Egészen addig, amíg fel nem tűnik egyik színésztársam; név szerint Jorge Blanco. Aki ugye, 5 évvel idősebb nálam. És, akibe én, reménytelenül is beleszerettem. Felajánlja, hogy utazzam át vele az egész világot, kettesben. Ő az idegesítő menyasszonya, Stephie elől akar megszökni. Nevezzem gyávának? Ha nekem kellene együtt élnem azzal a nővel; én már rég fejbelőttem volna magam. Megértem, hogy menekül előle; és az esküvő elől. És hát hol máshol találna társat; aki vele együtt szökik meg?
Hogy mit válaszoltam? Természetesen, igent. Igenám, de ez nem ment ilyen egyszerűen... Kíváncsi vagy az előzményekre, és hogy mi történt azon a bizonyos, világkörüli utazáson? Tarts velem, és megtudod!
~Tini

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 24, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Una nueva vida~Martina Stoessel fanfictionWhere stories live. Discover now