Saat Durdu...

4.8K 199 98
                                    

"Saat durdu zaman artık kifayetsiz dünya için."

Uçurum kenarında, ölüm ile yaşam arasında bir adım kala duruyorum. Gözlerimi kapatıyor, kollarımı açıp "ben özgürüm" diye haykırıyorum dünyaya. Aslında senin gülüşünün kafesinde özgürdüm ben. Kolların, sardığı zaman bedenimi yaşıyorum. Şimdi ise yoksun ve ben ölüyorum. Kuşların seslerini duyuyorum sanki benim ölüm senfonimi besteliyorlar. Sanki yaşamda duyduğum son sesler kuşların bu güzel sesi olacak gibi hissediyorum. Keşke diyorum son duyduğum ses senin sesin olsaydı. Yine gülseydin bana ve yaşamımı anlamlandırsaydın. Anlamı olmayan absürt bir kelime gibiyim sen yokken. Yaşama bağlayan zincirlerim kırıldı, sen gidince ve ölüm kollarını açtı bana. Ben de senin kollarına kavuşma umudumu kaybettiğim için ölüme sarılıyorum. Kavuşursa bedenim ölümle, üzülür müsün acaba? Ya da pişmanlık gözyaşları ıslatır mı oynamayı sevdiğim sakallarını? Başkasını sev, sarıl, öp, kokla ama başkasına bana güldüğün gibi gülme. Gülersen eğer asıl o zaman bedenimin öldüğü gibi ruhum da ölür. Ah be gülüşü güzel adam, sana olan aşkım ölümüm oluyor baksana. Hadi gel ve bak bana. Son kez buluşsun gözlerin gözlerimle ve ben arayayım gözlerinde bir gram olsa da acıyı. Canın acısın, benim ki kadar olmasa da yansın canın. Kalbine dikenler batsın. Ve yaşa, benim ölümüm senin yaşamın olsun.

Bir defter arasında kurumuş bir gül misali sakla hatıralarımızı. Yakma gülüşüne hayran olduğum fotoğrafı. Geç bir kez daha geçtiğimiz yollardan. Hatıralarımızın kokusunu çek ciğerlerine. Gülüşüne güzel adam kalbinde ufacıkta olsan bir sızı olarak kalayım.

Son bir adım hem düşüncelerimin son bulmasına hem de yaşamımın. Ama aşkım son bulmayacak benim aşkım ölümsüz. Tüm cesaretimi toplayıp hazırlanıyorum son adımı atmaya ama bir ses duyuyorum yaşama anlam katan bir ses. Bu senin sesin.

"Dur." diyorsun bana.

Bende duruyorum. Kuşlar susuyor ve ölüm senfonisi bitiyor. Saatler duruyor ve zaman anlamını yitiyor.

---------------------------------------------------------------------

Bir bölüm daha gelecek ve ben hikayeyi tamamlayacağım. Belki ölüm belki yaşam olur bu hikayenin sonu. Okuyalım görelim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Gülüşü Güzel AdamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin