Prológus

2.1K 190 26
                                    

Harry Styles vagyok. Egy átlagos fiú. Vagy is majdnem átlagos. Médium vagyok. Azaz tudok kommunikálni a szellemekkel. Tudom, ez egy kicsit bizarrul hangzik, először nekem is az volt.

Az egész akkor kezdődött amikor 5 éves lettem. Egyedül ültem otthon, és a játékkocsimmal játszottam, de az egyik kigurult a szobából. Ki akartam menni érte, de az magától vissza gurult. Persze, hogy megijedtem, szerintem mindenki megijedt volna az én helyemben. De inkább érdekelt, kíváncsi lettem, hogy ez hogyan is történt. Kimentem a nappaliba, egy kislány ült a tv előtt, és engem bámult.

-Ki vagy te?-kérdeztem tőle bátortalanul.

Nem válaszolt csak felkuncogott, majd el is tűnt. A szobában érezni lehetett, a hidegséget. Ha tippelnem kellett volna, olyan 5 fokkal lett hidegebb. Mikor anyáék haza értek, persze nem hittek nekem.

A következő eset rá pár napra történt. Anyával ki mentünk a játszira. Leültem a szokásos helyemre, egy kék színű hintára. Anya a barátnőivel beszélgetett. Leült mellém valaki. Ugyan azt a hideget éreztem, mint amikor az a kislányt láttam. Tényleg az a kislány volt.

-Miért vagy itt?-kérdeztem tőle.

-Miért látsz engem?-suttogta.

-Miért ne látnálak? Hisz ember vagy.

-Nem vagyok ember. Én szellem vagyok.-mosolyodott el.

Nem hittem neki. Ki hitt volna? De ekkor eltűnt, a fán jelent meg, és integetett nekem.

Ez az eset után egy csomó "hideg testű" emberrel találkoztam. Így neveztem el őket. Apa pszichológushoz akart vinni, de anya erről semmit sem akart hallani. Végül elcipeltek egy nagyon kedves emberhez. A nevére sajnos nem emlékszem, de megállapította, hogy nem diliztem be. Azt mondta valószínűleg, egy különleges képességem van. Képes vagyok a szellemekkel kommunikálnia. Azaz médium vagyok.

Az utána következő egy évben könyveket olvasgattam e téren. A nap 24 órájában ezt csináltam. De volt egy eset, ami mindent megváltoztatott. 2008.március 17.én édesapámat brutálisan meggyilkolták. Az okát senki sem tudta. A rendőrség nyomozott persze az ügy után, de semmit sem tudtunk meg. Anya teljesen magába zuhant, 3 hétig nem is szólt semmit. Mondanom sem kell, hogy én sem voltam a legjobb passzban. De egyik nap, valaki a nevemet szólította. Felkaptam a fejem, és édesapám állt előttem. Ismét éreztem azt a hideg, nyirkos érzést. Tudtam jól, hogy szellem. Elmesélte, hogy mi is történt vele igazából. Azt mondta, addig nem tud átkelni, amíg anya magát hibáztatja. Behívtam őt is a szobába, majd elmeséltem neki, hogy mi is történt apával. Azt is elmondtam neki, hogy jelenleg is a szobába van, elhitte nekem. Ekkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.

Jelenleg 19 éves vagyok, és egyedül élek Londonban. Médium vagyok. Ez a munkám. Nem a pénzért csinálom, hanem azért, mert, az első indok az, hogy szeretek másoknak segíteni. A második pedig az, hogy vonzanak a szellemek, mindig amikor a közelemben van egy, akkor kiráz a hideg. Persze vannak kedvesebb, és agresszívabb szellemek is, de engem ez nem nagyon érdekel. Vajon áldás vagy átok ez a képesség? Eddig még magam sem jöttem rá.

The medium /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now