Kap. 13 - "WOAW"

141 7 0
                                    

De havde det vidst lidt bedre.. Eller ikke.. Jeg var stadig deres tjener, og holdte deres medier oppe.. Og overtaget deres yt. kanal som en "kampagne".. 
"JA JEG kommEr NU" råbte jeg.. 
Men da jeg kom med deres varme kakao tabte jeg den.. Der stod de alle.. Og med roser.. Og skulle til at synge for mig.. Woaw.. ! 
De sang et par sange (They dont know about us, little things & half a heart..) Hvor er i søde.. Og der gik det op for mig, at de optog det... 
"Tak for alt søde.." sagde Liam og kyssede min pande.. 
"Du har været der for os.." sagde Niall og kyssede min kind
"Og du skylder mig vidst et kys" sagde Louis og gav mig et stille og hurtigt kys.. 
Jeg smilte hurtigt og lagde mine arme om hans nakke.. Og trak ham ind til ham.. Og kyssede ham.. Jeg kunne mærke hans hænder ramme mine hofter.. han begyndte at grine.. 
"Jeg skulle endelig have spurgt om du ville flytte ind igen.." sagde han.. 
Jeg nikkede bare... Drengene gav mig blomster og  hev mig ind i stuen.. Og der stod min yndlings serie og skulle til at spille.. Den serie jeg har plaget dem om at se med mig.. Og der var min yndlings is.. Da serien skulle til  at starte.. Kom et klip frem.. Jeg forstod det ikke.. Der stod en masse mennesker og sagde jeg skulle sige ja.. Da jeg skulle til at spørge hvad der skete, stod Louis med et skilt i hånden.. Det skilt jeg stod med da jeg skulle hente drengene fra tournen.. Woaw.. 
Jeg fældede en stille tåre, da Louis pludselig pegede over på skærmen.. 
"Bella.. Vi fik en dårlig start.. Du hadede mig.. Jeg fandt aldrig ud af hvorfor.. Og det har påvirket mig meget.. For siden jeg så dig første gang har jeg syntes du var den sødeste og smukkeste pige jeg har set.. Og ja.. tak.. De siger vi alle.. Jeg elsker dig.. Tak for at passe på mig, og de andre drenge.." kunne jeg hører videoen spiller.. Pludselig vendte  jeg mig om for at kramme Louis, og der stod han så .. Og vente skiltet.. 
"Vil du Isabella-Gabriella Payne Nielsen tager op date med mig" stod der.. 
Jeg løb hen og krammede ham.. 
"Nå vil du så?" spurgte han med et grin på læben
Han løftede mig op og jeg nikkede.. 
"Ja.." sagde jeg mega glad.. 
Undskyld jeg ikke uploadede igår, men nåede det ikke inden strømmen i huset gik.

Kan man spole tiden tilbage?Where stories live. Discover now