Hoofdstuk 1.

75 15 39
                                    

Hoi allemaal ik ben Emily ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Emily, 16 jaar. Ik woon in België sinds kort ben ik verhuist omdat mijn ouders zijn gescheiden ik had het er moeilijk mee maar het is beter zo. Mijn vader is in Amerika gaan wonen dus die hoor ik niet meer. Mijn hobby's zijn zingen,dansen, gitaar spelen, acteren. Ik heb lang bruin haar en blauwe ogen. Mijn beste vriendin heet elleen, we beleven de leukste mommenten samen zo dit is het wel een beetje, dit is wie ik ben.

Ik zat op mijn kamer 'shawn mendes ~ memories' te luisteren, want ja ik ben een grote fan, tot mijn moeder riep. We wonen samen in een huisje in een klein stadje maar we hadden alles wat we nodig hadden.

'Emily !!' Roept mijn moeder
Ow ja bijna vergeten
'Ja mam ik kom er aan !!' Riep ik terug

Ik ging vlug naar beneden maar natuurlijk moet ik weer vallen op de laatste trede. Nog iets die jullie moeten weten ik ben heeeeel onhandig. Maar oke we gaan terug door. Ik ging dus bij mijn moeder aan tafel zitten Lasagne !! Mmmmh. Ik schepte op.
'Mam wat is er??' Vroeg ik want ik zag dat ze heel zenuwachtig was.
'wel het zit zo ik heb iemand leren kennen en we zijn samen nu, ze komen morgen op bezoek' zegt mam.
'Dat is toch leuk voor jou mama maar,wat bedoel je met ze??' Vroeg ik terug.
'Ja ze, hij heeft een zoon van 19'. 'Oh oke dan zullen we morgen wel kennismaken maar ik ga nu slapen slaapzacht mam'. Ik zet mijn bord in de vaatwasser heef mama een kus en ga naar boven. Ik doe mijn pyama aan, poets mijn tanden, verwijder mijn make-up en kruip mijn bed in. Ik lig nog even te piekeren 'zullen ze wel aardig zijn, hopenlijk valt zijn zoon mee,..' en dat soort dingen na 5 minuten val ik in een diepe slaap.

~ vrijdagmorgen - 6u30 ~

'Tuut tuut tuut'
Ik sla mijn wekker uit. Pff zo geen zin in school ik zoek mijn kleding uit en doe mijn ochtenderoutine die bestaat uit douchen, aankleden, mijn make-up, tanden poetsen, ontbijten,...

 Pff zo geen zin in school ik zoek mijn kleding uit en doe mijn ochtenderoutine die bestaat uit douchen, aankleden, mijn make-up, tanden poetsen, ontbijten,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ootd 🔝🔝
Ik neem mijn fiets en rijd naar school het is zo'n 10 minuten fietsen. Ik heb totaal geen zin in school ik heb er geen vrienden en wordt nog eens gepest ook omdat mijn vader ons verliet. En je raad nooit wie mijn pester is jaja Luke Hemmings de badboy van de school samen met zijn vrienden ashton,calum en michael.

Ik kom toe op school en plaats mijn fiets in de fietsenberging. Ik loop over de speelplaats en meteen zijn alle ogen op mij gericht. Welkom in mijn leven (dit gebeurt dus elke dag). Ik ga alvast naar binnen maar dat is buiten luke gerekent. Hij neemt men pols en neemt me mee naar een plekje waar niemand ons kan zien. 'Goeiemorgen slet' en hij geeft me een slag in mijn gezicht zo gaat het elke dag voor ik het weet krijg ik een stamp in mijn buik en nog één en nog één. 'Sta recht stomme trut, ik snap wel waarom je vader je achterliet ik zou ik geen zo'n lelijke,moddervette dochter willen hebben' hij heeft me nog één stam en loopt weg. Ik probeer langzaam recht te staan wat nog lukt ook. Mijn moeder heb ik hier nooit iets over gezegd ik wil haar niet ongerust maken. 'Thring thring' ow shit dat is de bel vlug ren ik zo snel ik kan naar het lokaal, ik heb het eerst uur nederlands saaaai. Ik ga voorin zitten want derest is allemaal bezet. Ik dwaal weer af met mijn gedachten naar vanavond. 'Thring thring' les 1 zit er op. Zo gaat het door tot de middag. Ik wil net aan een tafeltje gaan zitten als ik luke op me zie afstappen.
'Geef die luch maar hier bitch ik ben mijne vergeten en jij staat al dik genoeg' hij neemt men luchdoos mee en blijf gewoon staan dan maar niet eten.

~ 4u30 ~.

Eindelijk gedaan ik fiets zo snel naar huis als ik kan. Mam is ook al thuis want ik zie onze auto voor de deur. Ik berg mijn fiets op en ga naar binnen.
'ben thuis!!!' Roep ik.
'Ben in de keuken' roept mijn moeder terug. Ik geef haar een kus. 'Ga maar vlug je huiswerk maken en je aankleden voor vanavond'. Ik ga naar boven maak mijn huiswerk, nu nog kleren uitzoeken na 10 minuten nadenken ga ik voor een simpel zwart jurkje. En trek er mijn zwarte hakken onder.

(Haar kleedje 🔝🔝🔝)Ik doe nog vlug mijn haar en werk mijn make-up bij

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Haar kleedje 🔝🔝🔝)
Ik doe nog vlug mijn haar en werk mijn make-up bij. Net als ik klaar ben gaat de bel. 'Ding dong' en dan hoor je mijn moeder die roept. 'Emily kom je'
'Ja mam ik kom er aan'. Ik loop van de trap en deze keer zonder struikelen. Ik kom de huiskamer binnen en daar staat hij, de vriend van mijn moeder, 'hallo meneer, aangenaam kennismaken ik ben Emily' zeg ik 'goeieavond Emily ook fijn om kennis te maken met u, ik ben andrew' maar wie ik achter Andrew zag staan en hoogst waarschijlijk zijn zoon was was mijn grootste nachtmerrie....

Zo wat vonden jullie er al van hopenlijk vonden jullie het een beetje goed. Laat zekker een comment achter als je wilt.

Oooh wie zou het zijn?? ik denk dat jullie het wel al weten...

veel leesplezier
~ joy 💙 ~

(BTW 919 WOORDEN !!)

In Love With You ??Where stories live. Discover now