VII. Kapitola

195 15 0
                                    

Za chvíli přišla nějaká holka.
" Ahoj Deron. " Pozdravila mě.
" Jinny? " Nejistě jsem ji oslovila, protože mi něco říkalo, že je to ona. " Ne, jsem asi Wolverine. Samožrejmě že jsem Jinny. " Řekla. " Kdo byli ti mutanti, hlavně ta naštvaná holka, co chytla vrtulník a pak
Magneta? " Otázala jsem se a čekala na odpověď. Jinny si odkašlala a pověděla;
" To jsem byla já. Ti ostatní byli Wolverine, Beast, Storm, Cyclops, Profesor X... "
To jsem nechápala, tak jsem se ještě zeptala; " A kdo je kdo? "
" Wolverine je ten, co zničil vrtulník, potom co jsem ho odsunula. Beast je ten modrej, Cyclops je ten ostřelil tu vrtuli, Storm má bílé vlasy a
s Beastem se vrhli na tu modrou svini. Profesor X tam nebyl, možná si ho viděla Xjetu. A dohromady všichni jsme Xmeny. "
Pověděla. " Počkej Wolverine? Logan ne? A profesor X to je profesor Xavier? " Odvětila jsem. " Ano všichni jsme profesoři, až na mě jáhraju studentku, i když budu za půl roku dospělá, ale stejně. " Odpověděla. " Asi už chápu. "
Pověděla jsem, i když jsem byla stejně zmatená. " Dovedu tě na pokoj, ano? Je na proti našemu, tak kdybys cokoliv potřebovala stačí zaklepat. " Řekla. Potom jsem se zvedla, Jinny mi trochu pomohla. Potom jsme vyšli
z té místnosti. Jinny se mě chytla a teleportovala se se mnou do mého pokoje.
Tentokrát jsem neztratila vědomí, ale pořádně se mi zatočila hlava. Na pokoji js se převléka z nemocničích hadrů co jsem měla na sobě. To do čeho jsem se oblékla nebylo moje oblečení, nevěděla jsem jak se na mém pokoji oběvilo, ale sedělo mi to.
Pak mi Jinny položila pár otázek ohledně mě. Tak jsem ji musela odpovídat, docela mě to nudilo. Za chvíli navrhla, aby jsme šli na snídani. Já souhlasila, Jinny nás teleportovala do jídelny a usadila mě ke stolu. Sama si pak začla povídat s profesorem. Neslyšela jsem co si povídají, ale dost mě to zajímalo. K Jinny se pak připojili další dvě holky.
" Ahoj... " Řeklo jednohlasně a vrhly na mě podivný pohled.
" Deron tohle je Elizabeth, ale říkej ji Eli a tohle je Angel. "
Přestavila nás a pak dodala;
" Holky, tohle je Deron. "
Jak to dořekla,sedli si ke mně
a doslova se vrhly na jídlo, což byl koláč. Já jsem též ochutnala, ale nebyl dobrý.
Pro holku, která byla zvyklá na jeden suchý rohlík denně, to bylo přeslazené.
Když jsme dojeli, Jinny mě odvedla do hpdiny. Mě se tooc nelíbilo, protože jsem si myslela že mi dělá chůvu. Byla zase fyzika. Poslouchala jsem a zapisovala jsem ty žvásty do sešitu. Když hodina zkončila pospíchala jsem na pokoj.




Xmen - Zrod PáduKde žijí příběhy. Začni objevovat