V. Kapitola

239 20 5
                                    

Brzy jsem doletěli na místo. Byla tam velká zima a podle řidčího vzduchu jsem poznala, že jsme někde v horách. Vystopila jsem z vrtulníku a Mistique mě někam vedla. Vypadalo to jako tajná základna. Měla jsem strach. Chtěla jsem utéct, ale byla jsem moc zvědavá. Ve vniřt to bylo nějak zvláštní, že to ani nedokážu popsat. Poslali mě do místnosti, kde seděl muž s pláštěm a s směšnou helmou.
" Jdete na maškarní? " Zasmála jsem se, čehož jsem pak litovala.
" Posaď se. " Řekl a svou silou odsunul židli. Já jsem si sedla a pověděla; " Tak vy jste ten Magneto? "
" Ano, to jsem. "Odvětil.
" A proč jsem tu já? " Zeptala jsem se. " Protože si chci ujistit, že jsi na naší straně. " Odpověděl. " Já s vámi nikdy nebudu! " Zakřičela jsem.
" Myslím, že nemáš na výběr. " Řekl.
" Člověk si vždy může vybrat. " Odvětila jsem.
" Bohužel, ty nejsi člověk. " Odpověděl.
Tu se náhle za mnou objevila Mistique, chytla mě pevně za ruku. Já jsem vytrhla ze zdi kovový trám a poslala jsem ho proti Magnetovi. On ho však jednoduše zastavil a povrchním hlasem pověděl;
" Drahá, nemusím snad ti říkat, že tohle je zbytečné. "
Potom mě Mistique zavřela někam, co jde nazvat celou, ketrá byla postavena bez použití kovů. Vypadala strašidelně a byla depresivní a vlhká, vlastně celé toto místo, kdo by tady chtěl žít.
" Deron. " Uslyšela jsem zase ten hlas v hlavě. " Jste to zase vy profesore? " Chtěla jsem se ujistit.
" Deron, kde jsi? " Zeptal se profesor. " Někde v horách. " Řekla jsem velmi nejistě.
" Dobře Deron, teď se ti podívám do hlavy, bohužel budu muset zajít velmi hluboko, víc hloboku, než kdy jsem se tě snažil najít poprvé,tak to bude trochu bolet. "
Oznámil mi. Za chvíli se mi začala točit hlava, všechny mé bolesti se začali vracet a ztrasti, já jsem se začala na zemi svíjet bolestí a křičet. Přiběhla tam Mistique.
" Charlesi, ty hajzle! " Zakřičela. Když ta bolest přestala.
Vztoupla jsem si. Chtěla jsem si sednout, ale nebylo kam. Podívala jsem se z malého okýnka, které vedlo do hlavní místnosti. Uviděla jsem Mistique
Jak mluví s Magnetem, asi mu oznamovala co se stalo. Pak jsem usnula.

Pár následujících kapitol budu propojavat s knížkou
Xmen-Omega je zpět!
od SansL0ver

Xmen - Zrod PáduKde žijí příběhy. Začni objevovat