Част 10

309 30 6
                                    

-Боже какво правиш в леглото ми-разписка се Хари

-Млъкнии опитвам се да спя-измрънках

-Не си познала ставай-започна да ме дърпа за крака,а аз го изритах и той падна на пода.Засмях се самодоволно,но той ме издърпа и аз паднах върху него.

-Идиот.

-Идиотка.

-Задник.

-Задничка.

-Хахаха такава дума дори не съществува- започнах да се смея истерично
Той се надигна и понечи да ме целуне,но аз се отдръпнах и станах от него
-Какво правиш ? Имам си приятел.

-Изтъкваш очевидното.. 

-Хари нека си останем брат и сестра..и да... 

-До онзи ден искаше да те изчукам а сега "нека си останем брат и сестра". 

-Чао Хари. 

Отидох в стаята си изкъпах се измих зъбите и лицето си и излязох. Облякох си черно бельо.Извадих си къси панталонки и широка бяла риза.Обух си обувките взех си телефона и излязох от нас. Исках да прекарам малко време с Джеймс все пак в последно време само го лъжа и ми е ужасно гадно за това.Но той сега не е тук напълно забравих че сме при леля,а да го карам да идва до тук ще е егоистично.Затова реших да ида при приятелчето на Хари. Харесва ми...има тъмна коса и сини очи. * * * 

 - Хейй-затичах се и скочих върху Каел. 

- Принцесо-каза и ме целуна аз разбира се отвърнах на целувката 

-Да се разходим-предложих аз

-Хайде-качи ме на конче и така ме носеше през повечето път Спряхме в близкия парк и седнахме на една пейка аз седнах в него и го целунах. 

 ГТХ 

Минавах през парка и видях...Каел...и Кейт...какво по дяволите става...та те се целуват Минах покрай тях без да кажа нищо и продължих. Дори не ме забелязаха...Да видим до къде ще стигне с игричките си.. 


Авторка бележка 

Нямаше какво да правя и написах тази глава на бързо не знам дали ще ви хареса надявам се...чудя се да има ли още драма или да си остане забавно като преди хд моля моля моля ви коментирайте с мнението си по въпроса.Понеже правя главите къси ще се опитам да пускам по-често.

Impossible loveWhere stories live. Discover now