Capitolul 3

31 2 0
                                    

Cat de bine am dormit in noaptea asta . Ma ridic in sezut si imi iau telefonul ca sa aflu cat este ora. In schimb vad un mesaj de la mama pe care il deschid si il citesc. O lovitura puternica din partea constiintei ma ia pe nepregatite si ma face sa inlemnesc .

"Draga mea , ne-am gandit foarte mult la tine in ultima luna , ne aminteam fiecare cearta aprinsa pe tema scolii si ne-am dat seama ca te-ai maturizat . Si nu acum ci acum mult timp . Ti-am promis ca de acum nu te vei mai muta , dar tot timpul ocoleam "noi" deoarece vrem sa te lasam libera. Eu si tatal tau trebuie sa plecam in Europa si ne vom intoarce cel mai probabil de Craciun. Stiu ca mai e mult timp pana atunci si stiu si ca nu trebuia sa te lasam singura la inceputul scolii , dar ca sa te multumesc am lasat partea cea mai frumoasa pentru sfarsit . Casa in care locuiesti in acest moment este oficial CASA TA , deci poti face ce vrei , poti aduce pe cine vrei , poti sa pleci cand vrei si sa te intorci cand vrei in ea. Gloria te va ajuta la orice problema si va sta la dispozitia ta tot timpul asa ca sper sa te atasezi de ea.Cam atat pentru moment . Te iubim

P.S.Nu ma suna ...iti voi trimite mesaje zilnic ca sa te tin la curent cu ce se mai schimba in noua ta viata "

Nu imi pot crede ochilor . Am citit mesajul acum cateva ore si orice as face stau cu gandul la el , il recitesc si il regandesc.

Intr-un final decid sa aflu adevarul curat.

-Gloria , spun eu timida , spune-mi te rog daca cumva mama si tata au ...

-Au plecat si DA tu esti proprietara oficiala a casei . Mult succes si sa stii ca te voi ajuta la orice ora cu cea mai mare placere JUPAN-O !spune ea schitand un zambet sincer.

-Nu pot sa...

- Sa crezi ca parintii tai au incredere in tine in sfarsit dupa atata timp si nici ca au plecat lasandu-ti doar un mesaj , o casa si o menajera ?

-Da ...esti buna la asta ! Si nu...sa nu mai spui niciodata "menajera" .... mai bine spus o matusa sau ceva de genul....te cunosc de putin timp dar deja te simt din familie.

-Ma bucur ca simti asta scumpa mea ! imi raspunde cu acelasi zambet sincer dar de data aceasta in care se putea simti emotia si faptul ca va lacrima in caz ca mai spun ceva frumos.

MAFIEWhere stories live. Discover now